Je koncert Karla Gotta vhodný pre dieťa?

davmar
28. okt 2014

Baby, boli ste niektorá v pondelok v Žiline na koncerte Karla Gotta. Mám jeden zvyšný lístok do Br a nechcem, aby mi prepadol, tak chcem zobrať 7 ročného syna. Ako dlho trval koncert? Snáď to tam vydrží, čo vy na to?

evelynm
28. okt 2014

bola som vcera v Ziline, koncert bol senzacny, trval vyse 1,5 hodiny. Syn by to mohol zvladnut. U nas bola akurát velka tlacenica a trochu chladno, lebo bol na zimnom stadione.

mamulka211
28. okt 2014

Podla toho, ci to bude v kulturaku, ci na nejakom otvorenom priestranstve, kde budes mat miesto, ci niekde vzadu, kde nic nebudes vidiet, alebo niekde, kde bude nieco vidiet. Syn je maly, cize bude mat stazeny vyhlad. hudba Karla Gotta ho asi zaujimat velmi nebude, stat niekde hodinu a pol v tlacenici, kde nic nebude vidiet, tiez nie..ale tak ty poznas svoje dieta, ci je trpezlive, alebo hyperaktivne.

pribinak
28. okt 2014

7 ročný na Karla Gotta? To je trest pre dieťa :(( však tam umre od nudy
To nemáš žiadnu kamosku ci kolegyňu ?

nice202
28. okt 2014

@davmar nerob to synovi...nepodakuje sa ti.

h2
28. okt 2014

@pribinak
@nice202 Neviem, prečo to hneď zavrhujete, deti radi chodia na "dospelácke" akcie, hlavne, ak kvôli tomu môžu zostať dlhšie hore. 🙂
@davmar Skús sa syna opýtať, či by chcel ísť, prípadne mu pusti zopár pesničiek, aby mal predstavu. 7-ročný je už dosť veľký, aby Ti vedel sám povedať, či chce ísť, alebo nie. (Ale priprav sa aj na možnosť, že na koncerte nezostanete do konca.)

cairka
29. okt 2014

Predpokladám, že mamina aj doma počúva tohto speváka a vie, ako syn na neho reaguje 😉 Takže ak on má rád jeho pesničky a súhlasí, tak prečo nie 😉 a ten zážitok z koncertu bude pre neho úplne sila, je to 7 ročný chlapec, on nevníma tlačenicu a chlad, on vníma tú výnimočnosť situácie 🙂

pribinak
29. okt 2014

@h2 ked mamka nebude doma, dlhsie hore zostane tak ci tak ;))

cammeronka
29. okt 2014

@evelynm ahoj, mam otazocku mimo temy, ale chystame sa dnes do BA na koncert a chcem sa opytat, či v pohode prijímal kvety Gott?

davmar
autor
29. okt 2014

ďakujem za názory. So synom som sa o tom rozprávala, aj som mu púšťala na yutube koncert a povedal, že chce ísť. Mňa zaujímalo skôr ako dlho to trvalo a myslím, že ked je to do dvoch hodín, tak by to mohol zvládnuť.Aj som predpokladala, že to bude okolo dvoch hodín, takže je rozhodnuté.

lubica299
29. okt 2014

Aj ja dnes idem a velmi sa tesim! Jeho koncerty su skvele a urcite to bude pre syna zazitok. Uz som bola parkrat na jeho koncertoch a vzdy po koncerte zisiel dolu k divakom a prijimal kvety a podpisoval fotky.

evelynm
29. okt 2014

@cammeronka , ano a bol velmi zlaty

nataliaslivkova
29. okt 2014

ahooooj ja som bola ...mal zacat o 7 dmej ale davova psychoza a ludia asi 3000 kokso som bola mimo....tak s posunom zacal o pol 8 o 10 tej este stale trval Gott bomba zvuky svetla ...ale ja som s mamou valila prec este pred koncom ked sme si predstavili opät ten dav a tlacenice a vsetko ja by som dcerku nezobrala bolo to na zimnom stadijone a ti poviem to dieta z toho Gotta moc nema...ak sa ti da radsej prdaj listok... v BA to bude este vo väčšej panike si myslim .. pred nami sedel starsi mazelsky par asi s vnukom a veru po hodine odisli maly bol mrzuty tam bol hluk ...bolo vidno , že si to neuzili a vlastne dalsiu polovicu koncertu ich som uz nevidela... ale každe dieťa je ine... 😉

nataliaslivkova
29. okt 2014

@cammeronka ahoj kvety prijimal v pohode , každemu ruku podal podakoval sa akurat ich hadzal na kopu take divne to bolo asi uz sa nevladze tak ohnut 😝

cammeronka
29. okt 2014

@nataliaslivkova
@evelynm dakujem, potesili ste ma..dufam, ze sa k nemu dostanem 🙂

evelynm
29. okt 2014

@nataliaslivkova , ano, to "hadzanie" som si vsimla aj ja a asi to bude ozaj tym, ze uz sa nevladze ohnut 🙂
ale inak bol uzasny 🙂

davmar
autor
29. okt 2014

@evelynm a koncert bol v kuse, alebo bola aj prestávka?

evelynm
29. okt 2014

@davmar , bola prestavka asi 20 minut.