Ahojte, neviete ako dlho trva cakanie na lanovky z Bielej Pute alebo radsej zo Zahradiek ist? Ideme s maly 2 rocnym a on nevydrzi dlho cakat, tak ci to ma zmysel sa tam teperit a radsej peso aj ked on nie je chodec len kocikovy lenivec :D Dakujem za postrehy. 🙂
Náš vyviezla kyvadlová doprava hore pod ten hotel Ski
@silvusa123 my budeme byvat v tom hoteli ski, takze to mame hned vedla, len som citala na jednej stranke ze sa tam dole dlho caka a aj na tu Lienku lanovku, tak neviem 🙂 aj sa bojim tej sedackovej s malym, no asi uvidime. 🙂
No idú iba tie sedačkove lanovky lebo vedľa lanovku prerabaju tak ta nefunguje vôbec
My sme to akurát vychytali že sme nečakali
dolna lanovka aj vajce su podla mna takmer bez cakania, ide to celkom plynule, na lienku (co je 2. cast z 3) sa caka lebo je jedna, ma obmedzenu kapacitu a ide pomaly hore a dole je to skor taka zubacka, takze zalezi od termínu (víkend, týžden, pocasia...) boli sme tento víkend čakanie cca 10min povedala by som...
@timea233 tak to je potom fajn, my planujeme ist cez tyzden v utorok. 🙂 a inak ta Lienka je zadarmo alebo sa tam kupuje listok? V akom case ste isli hore?
Je to jedna cena na cestu z dola az na chopok ktora zahrna vsetky tie 3 lanovky, neda sa kupit samostatne listok na spodnu ci lienku... cize dole si kupite listok a stikate ho 3x na ceste hore.. boli sme asi okolo 9-10 v sobotu..
V utorok si myslim ze by tam nemalo byt vela ludi, ale vravim lienka je aj o stasti ked vam prave odide tesne pred nosom chvilu si na nu pockate kym sa vrati.. ale nie je to nic strasne myslim si 🙂 potom uz ked z nej vystupite na priehybe a pojdete na vajce si mozte dat prestavku v bufete je tam aj male ihrisko, tuli vaky, takze treba motivovat ze za chvilu bude smyklavka 😅
Nemyslim si, ze tam bude extremne vela ludi, ze by ste museli cakat az prilis dlho. Bude to v pohode neboj ty nic
No budete musieť ísť tými sedačkami z ktorých vám visia nohy to trvá asi 5 minút ,hore vás vyložia a normálne nastúpite na lanovku ktorá vás vyvezie hore ,my sme nečakali nič inak to chodí po pol hodine