Zdravím, dajte prosím tip na prázdniny s 8ročnou v rámci SR pre neočko, dá sa aj niekde prespať(test) alebo? Ďakujem pekne
Tak mozno v stane alebo nejaky privat.
Jedine asi nejaka chata, kde budete sami byvat a atrakcie co su len vonku.. tak neviem co zaujima dceru, či aj cosi pochodi po lese alebo nejake zrucaniny, rozhladne, parky, mesto,..
hladajte cez airbnb, alebo napr Polsko/ uplna parada. Tam je normalny zivot, nie ako v tomto vazeni
jurgov, tylicz
Ak to nemáte ďaleko, choďte naozaj do Pl. Zakopane je fakt super. Aj polyzujes, aquapark je blizucko. A ceny sú neprekonateľné. Navyše momentálne priaznivy kurz. V okolí chocholova je kopu privatov. V pohode sa najete v reštaurácii, takže dáš aj celodenný výlet s tym, že sa máš kde zohriať.
Potulky karavanom?
Čo bude cez jarné prázdniny teraz nevie asi ani veštecká guľa 😀
@akbara77 moja drahá, my do Poľska chodime pravidelne. Nie sme očkovaní. Nikto na hraniciach nekontroluje. A na vlekoch, v aquaparkoch sama slovac. Teraz ešte, po znížení sadzby DPH sa situácia "zhorší" nastane ďalší odliv peňazí. V chocholove nás vyjde aqua 55 eur/6 členna rodina/4 hodiny. Majú napr.slovenske hodinky, kedy majú Slováci ešte lacnejšie vstupné. A zjavne ty nepozeras správy. V štátoch, ktore su pred nami...znižuje sa počet dní karantény, rušia sa opatrenia. Pretože prichadzaju nové poznatky, nové štúdie. A už dávno neplatí neočko-lahky priebeh, bez hospitalizacie. Takže, asi tak.
Ak by si chcela ísť do penziónu, nielen väčší hotel/stredisko, tak normálne zavolať, či to kontrolujú. My sme boli na jeseň v Bojniciach ako neočko, vtedy bolo ešte všetko (reštiky, ubytko) OTP. Bola som samozrejme testovaná a za celé tri dni ma to nikde nikto nepýtal 😃 Pani na úbytku som sa ešte pred odchodom pre istotu pýtala, či je to v pohode, že budem testovaná a ona že to ani nekontrolujú 😅
Ahojte, vyborna tema, akurát dnes som nad tym uvazovala...Viete ako to funguje teraz v Madarsku? Napr. Hajduszoboslo? Alebo ine termalne kupalisko+ubytovanie v hoteli. Ake majú podmienky pre neocko? Dakujem za info😊
Ahoj. Kľudne pridi k nám. Mam aj 8 r. syna aj 14 a12 dcéru. Zahrajú sa. Sankovacka. Lyžovačka. Prechádzky v prírode a bez OP😂 podľa mna niečo nájdete urcite. Nie všade sú mutanti😜alebo do súkromného domu niekde. Správy sú len vymývanie mozgov. Veľa stastia😘
Ahoj...my ideme normálne na chatu...nikto z nás neni očkovaný...
@bejciba zavolas si do malych penzionov a oni ti povedia info 👍🙂
Dakujem za tuto diskusiu, aj mna to zaujima, kde by si mohla nezaockovana rodina oddychnut....tiez to vidime.na madarsko alebo polsko....mate tipy?
@bejciba mam jeden tip, posielam spravu 😊
Ahoj , pred hodinou sme sa vrátili z Tatier. Boli sme na víkend a celá rodina sme neočko. Vôbec to nie je tak, ako vidíte v tv. Väčšina ľudí nič nerieši. Išli sme za turistikou ,tak neviem povedať ako je to s aquaparkom alebo lyžami... ale čo viem je ubytovanie a reštaurácie. Hneď prvý penzión kde som volala a povedala ,že nejsme OTP bola odpoveď ,že to nevadí že ani oni nie sú a že do svojho majetku si môžu pozvať koho chcú. V reštaurácii tiež nebol žiadny problém. Vždy som povedala ,že nemame OTP a najedli sme sa vždy. Na vyhliadkovú vežu nás tiež pustili bez kontroly ale do lanovky na hrebienok nás nepustili. (S testom by pustili....) Na jarné prázdniny ale rozmýšľam nad Poľskom....aj keď nerada ,ale toto doprosovanie ,aby sme zdravá rodina mohli niekam ísť je ponižujúce.
@gelifil asi nevieš čo to väzenie a opatrenia je..... Slovensko je slabý odvar
To podla mna este nikto nevie ake budu pravidla v lete...ci sa uvolni cosi alebo ostane op