Ahojte, cez týždeň dosť pršalo tak čo myslite bude zajtra v janosikovich dierach plno ? Chystáte sa niekto ? 🙂
Ja mám pocit že tam je plno vždy 🤦♀️ Najlepšie ísť čo najskôr ráno a už doobeda byť vybavená
@kkovacovak veru tak a v strede týždňa mimo prázdnin 😁
@marsmykkok
@jankapepe
@kkovacovak ahojte baby, rada by som sa informovala, či trasu v dierach zvládne aj menej zdatný turista, čo má problém s dýchaním, rýchlo sa zadýcha pri stúpaní do kopca? Dajú sa robiť prestávky, alebo je tam toľko ľudí, že by sme brzdili premávku? Alebo teda radšej neísť do horných dier? Dá sa tam v prípade potreby otočiť a ísť naspäť, či je to jednosmerné? Ďakujem za info, o týždeň sa chystáme.
@yvoneta do dier choďte od Hotela Diery, nie zo Štefanovej. Keď prejdete k prvému rázcestiu, choďte cez Dolné diery, nie cez Nové. To je najľahšia trasa. No a keď prídete k chate Podžiar, môžete zhodnotiť svoje sily. Ak boli Dolné diery pohodička, môžete sa vrátiť cez Nové naspäť, tie sú trošku náročnejšie. Alebo ísť cez Horné, ale to je už technicky celkom náročné - dlhé rebríky, reťaze a pod. Ale z nich sa dá potom vrátiť po zelenej trase, na ktorej nie sú rebríky. Inak nie je to tam také, že by ste veľmi brzdili "premávku", na väčšine úsekov sa dá obísť, pokiaľ si človek nedá pauzu uprostred rebríka..
Určite pekné počasie+prázdniny +víkend =zaručená plnka