Ísť na Letecké dni so 17 mesačným?

m_s7
28. aug 2018

Mamušky raďte.. Zvažujeme ísť kuknúť na letecké dni, máme 17 mes. drobca, len si nie som istá, či mu nebude vadiť ten hluk.. Či radšej ešte počkať rok dva?

ankare
28. aug 2018

Je tam ozaj velky hluk. Bud mu kup hluchane na uška, alebo vyckaj niekolko rokov.

nellita
28. aug 2018

@m_s7 ja mam 4 rocnu a nesla by som s nou,je tam veľmi veľa ľudí a neskutocny hluk,môže to vadit detskym uskam,radcej počkať

mima86
28. aug 2018

Ja by som nesla. Byvame blizko, je to obrovsky hluk a veeeela ludi. Podla mna zbytocny stres pre dieta. So starsim som bola na mdd, ked mal necele tri a po 5tich minutach chcel ist prec. Nakoniec vydrzal hodinku,ale zapchaval si usi vzdy,ked slo lietadlo. A to je zvyknuty,lebo ozaj blizko byvame.

m_s7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika6
28. aug 2018

@m_s7 určite nie

dasenka1203
28. aug 2018

My sme boli pred dvomi rokmi ked mal krpec dva a pol, pacilo sa mu velmi, akurat co mu vadilo bol hluk nadzvukovych stihaciek ked duneli, inak v pohode, aj si pospinkal 🙂
Viac mi vadilo pocasie, ze bolo horuco, strasne tam pieklo, tazko sa hladal tien

pininka
28. aug 2018

Ja som bola so synom ked mal 11 mesiacov a prespal vacsinu programu a teraz ideme s malou ktora ma 16 mesiacov. Beriem jej sluchadla ale ako ju poznam nebude ich chciet. Vsetci sa tesime je to pre nas zazitok, hlavne pre deti aby videli co vlastn robi ich ocko a kde.

0silvia0
28. aug 2018

@m_s7 ak chcete ísť len kvôli dieťaťu, tak takémuto malému to nič nedá...

deti95060810
28. aug 2018

nie