ahojte, mame 4 mesacne dievcatko a uvazujeme o kratkej dovolenke v chorvatsku. ist ci neist? poradte. zatial hlavne papa moje mliecko, ale 3x denne uz dokrmujeme bebou, lebo je po 2 prskach stale hladna. inak je celkom v pohodicke. v chorvatsku je pocasie take ako u nas, ibaze vlhkejsie vdaka moru. ma niekto skusenosti? pre mna je traumou cesta vo vajicku.. je mi jej luto keby mala byt taka skrcena tolko hodin. cestovali by sme v noci, cize by spinkala, ale ajta.. =(( ak by sme sa rozhodli ist tak "daleko" na dovolenku a do takeho tepla, vychadzali by sme von od 8 do 10 a potom po 16.00. co si o tom myslite? ma niekto uz s tymto skusenost?
@iinuska tak super potom.. n asi to aj zalezi od dietata ake je.. lebo poznam take co im robi problem obsediet v autosedacke kratke vzdialenosti a robia v aute bordel.... 😕 budem naseho od malicka musiet zvykat si na auto. az potom nema soky 😀 tak nech vam dovca vyjde pekne.. to uz adamko aj po svojich bude behat 🙂 🙂
my sme boli pred mesiacom v chorvatsku - 830 km so 4-mesacnym a skoro 4-rocnym. cestovali sme v noci a mladsi celu cestu prespal. akosi aj pozabudol, ze v noci papava. pri mori bolo super, kde sme ho zobrali, tam bol spokojny. pobede sme mavali cela rodinka povinny spanok, takze tie najvacsie horucavy sme vonku neboli. trocha vo vode, potom zas v tieni, poriadny kremik, castejsie pit, spokojni rodicia a peknej dovolenke uz nic nestoji v ceste 😎
"vajicko" sa nedoporucuje na cesty dlhsie ako 3 -4 hodiny.. co by mohol byt pre malu ozaj problem, kedze do chorvatska to trva aspon 8 hod. ale myslim ze prostredie by nemalo vadit... skor naopak.. vlhky morsky vdzuch je zdravy. len ci si aj ozaj odychnes na tej dovolenke a nebude mat viac starosti... to vajicko by mohlo vyriesit vanicka s popruhmi do auta, namiesto autosedacky... tak ak sa vydate na cestu, tak prajem peknu dovolenku 😉