ahoj, som z DS, teda teraz tu bývam ale inak som z Martina a vydala som sa. Rodila som tu v DS a momentálne môj syn teraz chodí do štátnych jasličiek s ktorými som maximálne spokojná. Je tu niekoľko detských ihrísk, ja najradsej chodím ku stanici, chodí sem menej detí. Su tu dalšie ihriská jedno pri trhovisku a toto je dosť veľké. Školku sme hladat nemuseli, lebo sme chceli ist do skolky na ulici Jesenského, ale uz ked mal malý 2 roky tak sme dali prihlásku a prijali nás. Je to školka kde sa ucí po slovensky. je tu este asi dalsích 5 skolok, tak treba zhodnotit ako daleko chces dochádzat. A odkial inak ste? Zuzana
ahoj, som z DS, teda teraz tu bývam ale inak som z Martina a vydala som sa. Rodila som tu v DS a momentálne môj syn teraz chodí do štátnych jasličiek s ktorými som maximálne spokojná. Je tu niekoľko detských ihrísk, ja najradsej chodím ku stanici, chodí sem menej detí. Su tu dalšie ihriská jedno pri trhovisku a toto je dosť veľké. Školku sme hladat nemuseli, lebo sme chceli ist do skolky na ulici Jesenského, ale uz ked mal malý 2 roky tak sme dali prihlásku a prijali nás. Je to školka kde sa ucí po slovensky. je tu este asi dalsích 5 skolok, tak treba zhodnotit ako daleko chces dochádzat. A odkial inak ste?
Zuzana