Ahojte
Vie mi niekto poradit ci sa da na hrade devin pohybovat kocikom?vdaka
Mozes ist, ale nevyjdea vsade. Na to hlavne nadvorie v pohode, je to iba do kopca. No su tam dalej v areali take casti, ked by ste si chceli viac obzerat, kde su schody. Aj ta najnovsie spristupnena zrekonstruovana - v podstate ta najvyssie polozena cast, na nu idu schody.
Devín je nádherný 😍
Na tu najkrajšiu cast hradu sa žiaľ dostaneš len po schodoch, s kočíkom sa da urobiť prechádzka dole popri hradbach ale úprimne ja by som za to nebola ochotná platiť vstupné. Jedine ist s mužom tak ze jeden kocikuje dole a druhý si pozrie vyhliadku hore a potom prestriedat.
s kocikom sa dostanes na nadvorie, alebo ako to nazvat. Upkne hore su len schody. Boli sme akurat vcera na Devine.
Jedny tam boli s babatkom, kocik nechali odparkovany dolu pod schodami, miminko zobrali na ruky a hybaj 🙂
pridam sa aj ja, chcem sa opytat, neviete mi poradit, kde stoji autobus smer hrad, ked vystupim na zeleznicnej stanici? je to daleko odtial, ci priamo.. dakujem
@gab ked vyjdes z vlaku tak autobusy stoja pri vychode zo stanice, musis ale prejst okolo taxikov a takeho stabybufetu ci co to je, uplne vpredu je svetelna tabula, kde je aj rozpis odchodov autobusov z ktoreho nastupista (neboj, nastupista su hned vedla seba) a pri prestupe ak prestupujes medzi autobusmi, nemala by sa menit zastavka, z elektricky obvykle treba prejst na druhu stranu.
@xen21 da