Ahojte , viete mi prosím poradiť hotel, penzión s vnútorným detským ihriskom? Niečo podobné na villa betula, penzión Marko... Nemusí byť na SR , ďakujem
@zuzika789 tam neviem co je, my sme teraz boli v takej chatke/penzione vo Wisle. Prehrali sa nam v kutiku deti od 1.5-9 rokov 🙂 klasika kuchynka,auticka take detske na vozenie,stan s gulickami, milion spolocenskych hier, stavebnic atd.a taka interaktivna akoby videohra na stene 🙂 mne sa tam velmi pacilo, aj vonku je skvele ihrisko,len nam prsalo. Chceme tam ist este v lete 🙂 akoze ten kutik bol ako taka lepsie vybavena detska izba, ale zase nic ultranove a ultramoderne, no nam sa celkovo pacilo, welness,strava aj toto, pristup, prostredie aj mesto 🙂
Hotel Lesana v Starej Lesnej má veľké detské interiérové ihrisko 👍
@zuzika789 určite choďte! Je doslova pár minút za hranicami, Ostrihom má krásne námestie, furt sú tam dáke akcie,... V aquaparku je teplucka voda, parádny vnútorný detský kútik, bezkonkurenčna cena,... A na recepcii je interaktívny robot, môj syn ešte aj doma za ním plakal. 😅 A parádna cena ako bonus. Mrkni aj zlavomat, aj tam bývajú akcie. Ale väčšinou sa mi osvedčilo kontaktovať emailom recepciu, oni mi vždy ponúkli naj cenu.
@zuzik789 hotel Crystal v Poľsku ( hned vedla hotela Golebiewsky Wisla ) krasna prostredie vonku, vyhlad ani nehovorím , kinderko priamo v hoteli, wellness super aj pecka tobogan s ledkami a hudbou
A ja som ti nazov nenapisala 🙄https://noclegiwisla.eu/galeria-zdjec nech sa paci
Hotel Senec
Asi všetky funimation falkensteiner majú veľké vnútorné ihriská
Hotel Sitno. TOP pre deti 🙂
Hotel Zbojnicovka Poľsko.
@memorybaby my sme boli pred pár rokmi v hoteli Golebiewski áno ten výhľad aj príroda okolo neskutočná v hoteli je aj bazén + menší tobogan aj rôzne masážne trysky deti sa vyšantili my sme boli lyžovať lyžovačka tiež super na svahu sme boki takmer sami určite odporúčam
Atrium/ Sitno + bazeny, smykalky, tobogany
Partizan
Hotel permon alebo trinity (atrium,sitno a senec)
Co si predstavujes pod pojmom vnutorne ihrisko? Co ma obsahovat?