Haus des Meeres Viedeň

15. aug 2024

Ahojte, bol niekto v nedavej dobe v podmorskom svete vo Viedni? Chceli by sme tam ist cez tyzden. Oplati sa kedze su prazdniny? Niejdeme tam cielene len budeme blizko tak chceme vyuzit cas. Kupit listky online ci priamo na mieste? Dakujem.

princess59
15. aug 2024

Boli sme v sobotu. Za nás sklamanie. Ako boli sme, videli sme, nemusíme tento zážitok opakovať. Pred mesiacom sme boli v inom akváriu a to dalo laťku veľmi vysoko. Môj subjektívny názor: strašný vzduch, všetko také ufúľané, špinavá voda v akvariach, zelené nánosy rias..... Sklá špinavé ( umyté takým štýlom že prešli mokrou handrou, ešte aj tie zaschnutē.kvapky bolo na tých sklách všade vidno)
Lístky sme.kupovali na mieste, boli sme asi 10 minút v rade takže to bolo Ok. Musím ale povedať že hore je krásna 360° vyhliadka, to bolo krásne. Ale každopádne má táto atrakcia podľa.mna najlepšie časy už za sebou.

zuzipolo
15. aug 2024

My sme boli minulý týždeň. Dcéra (6r) bola nadšená, veľmi sa jej páčilo,ona miluje vodu,more,živočíchy v nej..ona bola nadšená a veru boli sme tam aj 2,5-3h..mňa osobne to až tak nebavilo,ale jej sa páčilo. Lístky sme kupovali na mieste,odporúčam ísť hneď ráno a cez týždeň,inak je tam už potom ozaj veľa ľudí. A je tam dusno,čo je logické..

autor
15. aug 2024

@zuzipolo kedze mame v ten den povinnosti dostaneme sa tam az okolo obeda tak dufam, ze to bude ok.

majlo1234
15. aug 2024

Detom sa to paci, nam dospelym nie az tak😄 cez tyzden bude asi o trochu menej ludi ako cez vikend

petamich
15. aug 2024

Boli sme v sobotu 🙂 nam sa tam pacilo, zacinali sme 11:00 a bolo to tam tak cca. akurat, ti ludia sa tam nejako rozprasili, listky som kupovala online cestou, ked uz sme vedeli, ktori cas stihame

ns994
15. aug 2024

Za mna sa tiez viac oplati online kupit listky. Chapem, ze ked mate povinnosti tak tazko na niektory cas ale urobila by som ako @petamich . My sme sice boli v sobotu ale ten rad, ked sme vychadzali pobede az neviem kam 😱 ak mas listky ides dnu. Aj na stranke ak sa da odporucaju kupit online. Nam sa pacilo ale som cakala viac. Tunel je za mna lepsi v Budapešti. Celkovo tropicarium tam ma viac chytilo aku vo Viedni. ano vzduch je strasny ale zasa aj chapem. Ale nebanujem. Ako vylet fajn. Dlho sme sa tam chystali 🙃

petamich
15. aug 2024

jemine a aku hrubicu som ja spravila 😬 ktory cas stihame

a suhlasim s @ns994 Tropicarium v Budapesti je rozhodne krajsie (naposledy este bez dietata sme boli), len to sa nam uplne na otocku nechcelo a z Bratislavy mame tu Vieden blizko, tak sme sli skusit

gab1sol
15. aug 2024

My sme síce boli ešte minulý rok, ale deťom sa páčilo (vtedy 5 a 7 rokov). Lístky sme kúpili po ceste od zaparkovaného auta po vstup. Tak sme sa vyhli dlhému radu (boli sme cez víkend). Vyviezli sme sa hore výťahom a potom postupne schádzali dolu. Vyhliadka je krásna. Boli sme sa tam aj najesť - tam sme čakali chvíľu, kým sa uvolnil stôl a usadili nás. Strava neohúri, ani neurazí, taký priemer.
Na celodenný výlet to nie je, ale ako vyplnenie času pri iných povinnostiach je to fajn. 😉

carodejka008
15. aug 2024

@princess59 ktore akvarium sa vam pacilo viac?

princess59
15. aug 2024

@carodejka008 múzeum oceánografie v Monaku, paradoxne je tam aj lacnejšie vstupné a deti do 6 rokov zdarma.

autor
15. aug 2024

@princess59 len to je trosku dalej