Ahojte mamičky ;) viem ze je to ešte skoro ale uz plánujeme letnú Mini dovolenku ale chceme ísť na Donovaly na pár dni ale aby to bolo v blízkosti Habakuky. Mala bude mat 2,5roka v lete a vieme ze ju to maximálne bude baviť ;) mate skúsenosti s ubytovaním v okolí Habakuky ? Môže to byt apartmán aj hotel , taký aby sme mali aj kúpalisko blízko na druhy den aby sa nenudila ;) a taktiež funpark, trampolíny a pod. Pozerala som aj na nete ale nevyznám sa v tom okolí tak snáď dostanem radu od Vás ;) vopred dakujem a štastný nivy rok želám
my sme boli v lete pozrieť Habakuky, no deti a aj my sme boli dosť sklamaný. Domčeky boli pekné, ale prešli sme to za 15 min. a už sme nemali čo robiť. Dcéra mala vtedy 9 rokov, preliezky o ničom, suveníry skoro vôbec a program ani nehovorím. Navyše dosť drahé vstupné. Možno to je pre menšie deti.
Donovaly su super,boli sme minule leto na 4 dni a uplne stacilo. Je pravda,ze je to tam malicke,takze vsetky atrakcie su blizko. Ale Habakuky sme vynechali, myslim,zeby nas to tam nebavilo a tiez som necitala na to az take do referencie vzhladom na vysku vstupneho. Nasu 3,5 rocnu dcerku asi najviac bavil Misiakov vodny svet, tam sme boli 2 x, a este super bolo minimestecko Donovalkovo( male domceky spojene s minifarkou, kazdy domcek mal inu tematiku).tam sa super zahrala. Potom bobova draha,trampoliny. Jeden den sme sa vyviezli lanovkou a odtial sme dali mensiu turistiku. A uplne stacilo 🙂 Dlhsie by sme sa tam asi nudili uz.
Ja sa tiez pridavam k nazoru, ze 2,5 rocnu habakuky bavit nebudu. Jedine co je tam zaujimave boli tie babkove divadielka - rozpravky hrane pre deticky v presnych casovych intervaloch, tam sa celkom da stravit cas, no musi byt teplo aby sa dalo sediet v javisku.
Byvali sme v Residence hotel na donovaloch, apartman mal dve izby, kuchynku s plnym vybavenim - sporak, rura, chladnicka, pracka, zehliaca doska.... My sme boli len na dve noci, ale vravela som ze perfektne pre rodiny s malymi detmi co nechcu chodit po restikach cely cas. Ma to velku zahradu pre deti...
Podobny nazor mame aj my. Po prvy raz isiel manzel s detmi asi 3-4r.dozadu - pacilo sa im toa ked sme isli minuly rok,bola to nuda,len sme to prebehli. Aj som napisala majitelom ci si nemyslua,ze cena vstupneho je prehnana...neozvali sa. Syn bol pred letom zo skoly a vtedy sa mu pacilo tak asi naozaj je to lepsie pre organizovane skupiny. Inak raz hrali Martinko Klingacik,mensie deti by sa mohli aj trochu bat...
@jana_eyre bohužiaľ je to pravda, Habakuky sa pokazili.Pracovala som tam pred pár rokmi, a všetci schopný divadelníci,odišli,lebo ich nevedeli zaplatiť.Ked sme tam chceli pracovať,museli sme tam aj bývať a platiť si to.Robili sme skoro každý deň,takže sa neoplatilo dochádzať .Majiteľ na všetkom šetrí,takže ľudia čo tam momentalne sú,tak sú pozbierani bez akýchkoľvek skúsenosti a podobne.O to viac ma to mrzí,že som to tam milovala.Dedinka mala veľký potenciál,ale bohužiaľ majiteľ je drzgros.
My sme boli 4 roky dozadu a makemu sa pacilo,po negativnych ohlasoch sme tam uz po dvakrat neboli,za to sa nam pacilo Donovalkovo,sli sme na mensie tury,uzasne preliezky pred Sport hotelom kde sa da aj ubytovat a je tam aj vnutorny bazen,pre dospelych aj deticky. Boli sme ubytovani v Hoteli Galileo a aj v Hoteli Residence.
Ďakujem mockrat za rady a nápady ;) boli sme tam minuly rok v habakuky a celkom sa nam páčilo (dospelým 😂) mala mala len pár mesiacov ale tentokrát sa kuknem na Donovalkovo , znie to veľmi dobre ;)
@babukas habakuky nieje na cely den a ani ten fun.. Kupalisko sme tam neskusali
Pôjdeme nakoniec kuknúť donovalkovo , si myslím ze mala si to poriadne užije a dúfam ze hotel ktorý si vyberieme bude mat bazén ;)
Boli sme minuly rok. Syn mal 8 rokov a Habakuky totalne sklamanie. Nepacilo sa nam. Vstupne prisera. No olutovali sme .
Veru taktiež odporúčam Donovalkovo, prípadne bobová draha sa jej ešte možno bude páčiť aj keď 2,5 roka je dosť málo na takéto atrakcie to so ešte dieťa nevie dáko užiť, a ubytovaní je tam strašne veľa kuknite aj na zľavách sú trochu lacnejšie 😉
@babukas, to mas fuk, Domovaly su krpate, takze akykolvek hotel/apartman na lavej strane je coby kamenom dohodil, trampoliny a detsky park rovno pod Habakukmi. Skor by som uvazovala, ci budu 2,5 rocnu bavit Habakuky, podla mna su tak od pat rokov...