Ahojte mamičky, ideme na rodinnú dovolenku do Jasnej , v blízkosti je Gino paradise ale aj Tatralandia, čo by ste odporúčili, kde je lepšie. Dcérka má 8 . Mne , manželovi a 3 mesačnému synovi to bude jedno 🙂 Ďakujem za odpovede. V tatralandii sme boli ale už dávno nepamätám sa už ako bolo.
Za mňa Bešeňová..
..tiez Besenova..
Za mna Besenova. Je tam velky detsky bazen so smykalkami, vlny, a tobogany.
V Tatralandii je mini detsky bazenik, dcerka sa tam nezabavi. Su tam tiez tobogany.
Bešenová
No zavisi ci chcete skor relaxovat, oddychovat alebo sa vyblaznit na toboganoch... Besenova je pre nas s malymi detmi lepsia, maju skvely welness. Tatralandia je sice toboganovejsia ale aj preludnena a z mojho pohladu su tam neprijemnejsi plavcici. Ale je pravda, ze uz som tam nebola veeelmi davno.
My ked mozme chodime radsej do zahranicnych akquaparkov - Polsko, Madarsko, Rakusko 🙂
Za mňa tiež Bešeňová.
Určite Bešeňová, Tatralandia strašná masovka. ale puberťákov by asi bavila viac🙂
Pre mna jednoznacne Besenova, ALE momentalne tam pristavuju a rekonstruuju, takze je tam dost hluku a viacero obmedzeni (aj vo vnutri pri bazenoch). Ceny oproti minulemu roku stupli.
Bola som v Bešeňovej raz a už nikdy viac.. na vstup sme čakali 30 minút... o kredite na "hodinkách" nám každý povedal niečo iné... a nakoniec musel ísť manžel morký v plavkách dobiť kredit. Šatne sú zúfalo malé... o dobrom jedle som si mohla akurát tak prečítať z pozvánky na silvestrovský večer, zatiaľ čo som vystála šóru na presmažený syr z hranolkami za cenu toho silvestrovského menu... bez srandy- čakali sme na to asi 50 minút. Ďalšia vec, ktorá ma zarazila bol "saunový svet" kde si človek zaplatil vstup a na 13 druhov sáun mal tri hodiny. S tým, že to muselo byť jednorázovo... o cene vstupného radšej pomlčím. A ešte jedna vec... boli sme tam v zime, kedy mrzlo a pri vonkajších bazénoch bolo také množstvo ľadu, že to bolo doslova na zabitie a aj tam zopár ľudí nepekne spadlo. Pre deti to síce veľmi nie je ale mne sa najviac páčili kúpele Lúčky.
je to jedno a to isté..aj ceny aj služby ,ale to vieš 100 ľudí 100 chutí a nikdy nikomu nevyhovieš