kam zwyknete chodiewat s deckami ??? my uz sme hadam asi presli wsetko este som pocula o fyn parku noeste sme neboli bola niejaka z was ako bolo ?
boli sme vo Fun Parku v kosiciach, a je tam strašná zima. Za 4,50 na dieťa by mohlo byť aspon teplo. Inak je to pekne spravené.
a kde to je? pri hypertescu? aj pri blsaku je jaymo a tam je zas horuco. cena tusim 4 eura bola tiez
ahojte my sme tiez vcera boli vo funparku, no mna osobne to sklamalo..podla mna to je dost male, pre male deticky je tam malo atrakcii, vstupne je dost drahe a presne ako pise chelle je tam neskutocna zima..my chodime este do podobneho centra k blskaku..do byvalej zapasnickej haly..je to tam asi 2-3 krat vacsie, je tam mily personal,plati sa 4 eura za dieta na cely den a hlavne je tam teplucko..a moja mala sa tam vyhra viac kedze je tam pre mensie deti viac atrakcii...
Tak my sme boli s manzelkou vo fun parku uz tretí krát za posledný týzden a bolo tam vzdy prijemne, krásne prostredie, velmi milý a ochotný personál. Pestúnka sa nam pohrala s malou, zatial čo my sme si dali kávu. Raz sme tam deti dokonca nechali a šli sme si nakúpiť do tesca. Neviem, ale zima tam teraz urcite nie je🙂 a to som tam bol naposledy len v tričku..a čo viem platili sme 7eur za dve deti za celodenny vstup. Ja to mozem len doporučiť..nase deti sa tam vzdy vyhrali a malý plače ked mu povieme,ze ideme domov..
dnes sme boli vo fun parku pozriet, tak je tam fakt krasne, a velmi teplucko, personal fakt ochotny, hned nam rozpravali co a ako to u nich chodi, ze tam robia aj rôzne akcie pre deti..mame to blizie ako je jaymo pri blsaku, takze viac budeme chotit tu, pre deticky vo veku Maťka fakt super, ale aj pre starsie..ale aj v jaymo sa nam velmi pacilo, fakt mily personal a je to obrovske , ako stvorene pre deti..a ze to budu este rozsirovat a urobia aj nieco vonku pre deti..tak sa tesim, konecne je kam chodit 😉
pridavam nasu skusenost, boli sme si to vyskusat, mala sa vyhrala ani domov nechcela ist, no vstupne je podla mna vysoke hlavne ked pridete na hodinu-dve. Myslim, ze by mohli dat nizsie vstupne nielen od 10.00 do 12.00 😒
funpark je sice malicky, ale pre mensie deti staci. nasej malej sa tam pacilo. zato vcera sme boli v jaymo, a to bola hotova katastrofa... prisli sme hodinu pred zaverecnou(mala si dlhsie pospala 😉 ) a velmi neprijemna pani ma oznamila, ze aj tak platime plne vstupne a chcela este aj euro za skrinku 🙄 inak si mame dat topanky v navlekoch pod stol. Bola tam zima ako v ruskom filme, priestory neutulne, personal neochotny a osobne si myslim, ze to vobec nie je pre deti do 4 rokov... preliezky su nebezpecne, v niektorych sektoroch chybali zachytne siete a na trampolinu sa liezlo cez plastovu stolicku 😠 co sa malej v ponozkach DOST smykalo!!! bola som velmi sklamana. uz sa tam urcite nevratime
funpark by bolsuper,keby tamskutocnenebola taka zima 😖 ...ten pri blsaku este len chceme ist vyskusat...dajte este nejake typy kam s 2 rocnymdievcatkom prosim vas....
fun park je vhodny pre mensie deticky,jaymo je vhodne aj pre mensie-je tam aj maly hrad ale poozooor aj pre vacsie no hlavne sa nam paci ze sa tam niekedy vysalime viac ako nase deti pretoze ich hrad je velky a pokojne sa tam hraju a nahanaju a smykaju aj rodicia s detmi...a ked si pozriete aj kvalitu toho hradu,nemusim sa bat ze sa niekde nieco mojmu dietatu stane,je to ozaj o kvalite.
siemenska -nehnevaj sa ale neviem ci vies ze plastova stolicka urcite nie je sucastou trampoliny🙂trampolina je vysoka a prave pre bezpecnost nasich deti tam treba pri nich stat a pomoct im dnu a von...a ze preliezky nebezpecne a chyba zachytenie siete-to by potom asi tazko udrzalo nielen deti ale aj dospelych🙂a mimochodom 1euro za skrinku je VRATNA ZALOHA...Z NASEJ STRANY VELKA SPOKOJNOST
ahojte. my sme tiez boli aj vo funparku aj v jaymo. v jaymo sa nam pacilo viac, hlavne mojmu synovi a manzelovi 🙂 lebo je tam viac atrakcii a personal je tiez uzasny. mam 8 mesacnu dcerku a je tam ihrisko aj pre nu a zo starsim sa mozme tiez vyblaznit na vacsom ihrisku, no proste vidno ze kvalita atrakcii je super. musim tiez podotknut ze tam maju uzasnu kavu a cokoladu. jedlo by mohlo byt zdravsie ...ale kedze je to bufet tak si nestazujem. varim detom zdravo ale raz za cas im hranolky neuskodia a ak nie tak za tych par hodin co sme tam mi deti hladom nezomru 😉 inak som velmi rada, ze je tam velmi cisto a beru cistotu dost vazne ale niektory rodicia hlavne matky su hroooozne, personal ich upozorni par krat a oni na to vobec nereaguju, naopak este su voci nim velmi drzi. ja osobne radsej chodim s detmi tam kde su pravidla, lebo viem ze moje deti sa hraju v cistom a na bezpecnom mieste. a ako pise "skrinka" zaloha za skrinku je VRATNA!! Boli sme tam aj dnes a mali tam program pre deti, no bolo fakt super. vraj to bude aj na buducu sobotu a potom zas kazdy stvrtok vo february 😅 a pani na recepcii tiez spominala ze budu ponukat permanentky 😀 ja osobne mozem Jaymo len a len odporucit 🙂 🙂
aj na www.kamsdetmi.sk si jaymo a funpark chvali 🙂
Ja odporucam Jaymo!!Prestahovali sa nad Jazerom.Je to tam uplne super,velke,ciste,aj rodicia sa vysalia.Teraz maju otboreny aj dvor,som spokojna- odporucam kazdemu.
Co sa tyka fun park- hrad vyzera byt z ciny ( urcite je z ciny) a uz sa rozpadava a deti by som nan uz nepustila.
Mala som tam znamu co tam robila,a viem o tom vela...
Takze pre mna jednoznacne JAYMO.
sice sezonna zalezitost ale nam sa pacilo tu http://www.zkosic.sk/clanok/85/kosicka-detska-h...
V Kosiciach najviac napreduje FUN PARK čo sledujem. Vymenili stare ihrisko za nové, bezpečné a na prvy pohlad to nie je Čína. Spravili tam asi najkrajsiu miestnost pre detske oslavy aku som kde videla, topka! Postavili sportovu arenu pre chlapcov aj play room. A dolezita vec, animatori a program pre deti cez víkend v cene vstupu, to nie je nikde. Navyse sa tam clovek aj dobre naje a moze odbehnut do salonu na nechty, ci vlasy😃👌👏