Fíha Tralala - vystúpenie

niagara11
17. jan 2016

Caute baby, rozmyslam ist s dcerkou na Fihatralala, ale neviem ci sa to oplati, investovat tolko. Ako to prebieha, je tam vela deti, ludi, iba tam sedia, ci si bude moct aj zatancovat,alebo iba pozeraju. Tym tancovanim myslim, zaskakat si trochu 🙂
Ak sa da zatancovat, nie je tam naval deti, ze sa tam na seba tlacia? 9e ja plus dcerka nie je zas az taka zanedbatelna suma. vdaka

zutera
17. jan 2016

My jsme byli,nám se líbilo. Deticky i tancovali. Velmi pěkná atmosféra tam byla.Myslím že ty penizky stojí za to.Destičky se na konci můžou s Fihou vyfotit.Je ke každému velmi milá

miku1
17. jan 2016

@niagara11 My sme boli už 2x a bolo fajn. Deti pod pódiom tancovali, ale väčšina ich sedela alebo tancovali na svojich miestach. Určite pôjdeme opäť, keď bude mať nejaké vystúpenie.

katy2
17. jan 2016

My sme boli, ked boli deti mensie a bolo super.... 🙂 Deti tancuju pod podiom... Nasi mali z toho vyborny zazitok... ale uz su teraz na Fihu velki 😉

emily_666
17. jan 2016

ak tvoje dieťa má tieto pesničky rado, šla by som do toho, moje deti ju milujú (síce tomu nechápem) a boli strašne šťastné, ked sme boli na jej vystúpení

niagara11
autor
18. jan 2016

vdaka moc baby za odpovede, vyzera, ze by to bol dobry zazitok pre malu tanecnicu 🙂 tak to vyskusame.
Predsa len za 9e osoba, treba trochu popremyslat, ked babkove divadlo v BA stoji 3e.