Prosím Vás boli ste niekto v Energylandii v Poľsku aj vo Family Parku v Rakúsku? Ktoré by ste odporučili? Deti 7 a 4 roky.
Ďakujem 🙂
Pre menšie deti do 15 rokov by som volil detský Family Park v Rakúsku. Pre deti 15+ určite doporučujem Energylandiu. Rollercoastery v Energylandii sú totalna šupa! Zviezol som sa na Hyperione a bol som posraný až za ušami. Zadru som už nedal. 😂
Pre tvoje deti určite Family park
jednoznačne Family park , ideál . Takisto odporúčam Rabkoland v Poľsku . Mňa osobne Energynaldia nenadchla, asi to bude tým , že som od nej čakala niečo extra ..a je dost zameraná na tie extrémne dráhy , pre najmenšie deti tam toho moc nie je, na to aký je to veľký park .
Do Energylandie by som isla so starsimi detmi. Cize pre tento vek skor Family park, i ked mne sa Energylandia paci viac.
Ide o to, ze v Energylandii je vacsina kolotocov pre deti od urcitej vysky, teraz neviem no nieco od 110 az od 140 cm. Pre male deti tam toho vela nie je.
Ja som bola s dvoma detmi nad limity a s jednym pod - a teda dost sme my dvaja s najmensim ostali cakat, kym sa starsi povozia. A tiez sa tam dost cakalo, co pre mensie deti moze byt problem.
Aj preto sme minuly rok neboli a asi ani tento rok nepojdeme, az buduci, ked ten najmensi bude mat nad 140 cm, nech uz mozme vsetci a vsade. Bude mat v aprili 9 rokov.