ahojte oplati sa ist do family parku v rakusku
Samozrejme,ze ano my sme tam boli minuly rok a je tam super.dalej sme uz boli aj 2 x v Europaparku a mozem povedat,ze oba parky sa dcerke páčili.Uz len aby nam vyšiel Disneyland a budeme spokojné 🙂 alebo,zeby este Legoland?? Uvidim ako bezpečne bude Francuzko.
my sme boli vcera a velmi sa nam pacilo , stravili sme tam skoro cely den 🙂
stoji to za to,aj za tie peniaze.A nielen pre deti,aj dospelaci si to uziju,niektore atrakcie su brutus na zaludok.
a kolko stoji vstupne
Na ich stranke je cennik aj v slovencine
ahojte vcera sme prisli a bolo super
My sme boli pred rokom a pol dozadu a naozaj sa oplatilo 🙂
Urcite sa oplati. Je to prepracovane do detailov. Oplati sa aj zobrat dovolenku a ist mimo vikend, potazne mimo piatky,kedy je Familientag a trochu lacnejsie vstupne. My chodime kamosky a deti do 3 rokov neplatia. Takze za 20 € je to super vylet. Chodime tam niekolko krat za rok. Cast je v lese, takze ani horucavy nevadia a druha cast je viac "vodna",takze tam sa da aj trochu schladit.
chceme ist buduci vikend. mojmu manzelovi sa moc nechce, ale ja to s tromi malymi detmi sama este nezvladnem. musim mu dat precitat tuto diskusiu🙂. neviete, kde sa tam da ubytovat? najlepsie nejake chatky. vopred diky
Ake su tam ceny prosim vas? my mame deti starsie ako 3 roky, kolko nas to vyjde pre 2 dospelych a 2 deti?
My sme boli dnes, bolo tam straaaasne veľa ľudí. Mala bola nervózna z čakania v radoch na atrakcie. Je to tam super, len sa treba pripraviť na veľa ľudí.
a to ubytko by niekto vedel odporucit? diky
Urcite sa oplati ist cez tyzden a mimo prazdnin. Lebo to cakanie v rade je pre vsetky deti narocne.
V rakusku su prazdniny az do pondelka 6.9. Na sk volno- tak by som tam ja osobne nesla.
ahojte páčilo sa nam velmi a tak ideme uy druhi krat
ahojte páčilo sa nam velmi a tak ideme uz druhi krat
Ano oplati....