Mama 7 rocnu dcerku a som rozvedena,pracujuca zena.rodinu mam v czechach a chcela bi som pytat ci bi vedel niekto poradit o niecom kde bi som mohla poslat dcerku aspon na 6-7 hodiny kym ja som v robote.zatial zijem sama tak je to dost tazke pre mne byt aj s dcerkou aj pracovat ked ona ma pradzneni v skole.
vopred dakujem za odpoved.
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.Ahoj, skus sa opytat v Centach volneho casu alebo dat inzerat, mne pomaha pani na dochodku, byva vedla v bytovke. Skus sa popytat susedov, dochodcov. Mozno za nejakych par eur, alebo za upratanie v byte by to slo. Za opytanie nic nedas. Vela stastia. 🙂
urcite existuju denne tabory, maju rozny program, mozu byt tanecne, pocitacove, turisticke... detom sa tam vacsinou velmi paci, ale byvaju celkom drahe. teraz som narychlo pozerala ceny a pohybuju sa okolo 100e na tyzden v bratislave, mozno v kosiciach to bude trochu ine. skus si vygooglit centra volneho casu a zavolat si tam, vacsinou maju lepsie ceny ako sukromne tabory, pripadne rozne neziskove organizacie. alebo ak by ti to nevadilo, tak sa skus spytat v salezianskom kostole, oni sa venuju mladezi a mavaju tiez denne tabory za vyhodne ceny
ano su letne tabory, byva ich vela a teda aj podla toho maju rozne ceny.
Pred letnymi prazdninami byvaju zverejnene inzeraty na taketo tabory. Vacsinou byvaju tyzdnove.A maju rozne zamerania, niektore na sport, niektore na tanec.