Ahojte chcela by som sa opýtať či by ste mi nevedeli poradiť dáku internetovú stránku alebo organizáciu,alebo ak tu už takáto diskusia bola, ktorá usporiada výlety alebo víkendy , predĺžené pobyty pre maminku a dieťatko(bez ocinka). Myslím to keď manžel nemá čas a pracuje a maminka sa potrebuje odreagovať od dennodenného stereotypu a užiť si pobyt s inými maminkami ktoré majú rovnaký problém a porozprávať sa o živote a o detičkách. A rada by som bola keby tam bol program pre detičky. emoticon (smiech, hra a zábava) ďakujem
To znie super ale veru este som o nicom takom nepocula:o(
uf, taka predstava ma desi, ja som sa nedokopala ani do materskeho centra a ihriska mam (tajne) najradsej ked su prazdne, ale ja som divna, takze niekomu to moze vyhovovat 😀
@kvetinka211 som na tom rovnako 🙂
To znie super 🙂 ale zial ani ja o takej stranke neviem.
kočky - ako fakt nič v zlom... to na to potrebujete nejaké centrum, ktoré vás zorganizuje? v dnešnej dobe plnej sociálnych sietí a mamičkovských fór sa určite viete nájsť "správna partia" a niekam spoločne vyraziť... a verím tomu, že aj program pre detičky zvládnete 😉
@kvetinka98 Aj ja chcem... niektoré ocinkov ani nemáme... 😀 Ak niečo zoženieš, daj vedieť... ideme hneď aspoň nebudem robievať tretie koliečko pri páre 😀 /hlavne cez víkend je to brutál... všetci sú s manželmi 😒 😒 / - nikdy neznášam tak samotu zle ako práve cez víkend...
Ahojte maminky, my organizujeme animacne rodinne vikendy s veselym programom pre deti. Su to rodinne vikendy, ale velmi casto nam chodia iba mamicky s detmi, bez otcov, niekedy cele rodiny. Robime aj jednodnove akcie pri Bratislave ako rozpravkova jaskyna, splavy a pod. Skuste pozriet, mozno vas niektora z nasich aktivit zaujme.
Najblizsie mame Krajinu zazrakov na Makove 🙂 Tesime sa na Vas!
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...
🙂
Veru, aj ja by som niečo prijala. Akurát uvažujem nad letom, dovolenkou a kam vyraziť s dcérou sama.
Ahojte, ja zvyknem so synom cestovat sama. Mamnzel nemusi dovolenky,tak sa zoberem s malym a ide sa 🙂
Ked mal dva roky, tak som kupila lacnu letenku as za 20 eur do bologne do Talianska, nasla hotel cez booking.com a islo sa. Zobrala mapu, nastudovala okolie.... Pred dvoma mesiacmi som kupila listok na nocny vlak z viedne do Florencie ( dieta zadarmo) a pochodili sme Florenciu a Pisu, bola to nadhera...Maly ma teraz 5 rokov, a poviem ze cestovanie urobilo vela, ten sa vo svete nestrati....letisko pozna od a po zet. Zvycajwne kupim zvlast letenky a zvlast hotel, takto sme pochodili taliansko aj Sardiniu, Kanarske....
Na Slovensku radi chodime po Tatrach, je vela dobrych a lacnych hotelov a vzdy sa spozname s dalsimi rodicmi a detmi....velmi doporucujem hotek Jasna Junior,potom Donovaly, na buduci mesiac sa chystame to hotel Titris v tTatranskej Lomnici.....niekedy len nabrat odvahu, a clovek zazije vela dobrodruztiev a spozna vela ludi, a hlavne super cas so svojim dietatom 😉
@kvetinka211 ja to iste 😀 ,ale skor len preto ze moja mala sa nevie poriadne s detmi hrat,,ona je ako dirigent,bavi ju to asi 5 minut potom uz zacina robit zle..preto mam najradsej ked na ihrisku nikto nieje 🙂 ..
@kvetinka98 co sa tyka vyletov,mi chodievame na tury na hrady,zamky,po horach,kazdyvrok navstivime nejake vacsie mesto v ramci EU,o ktorom si kdeco zistim,najdem si na nete co sa v nom nachadza a co by mohlo dcerku bavit,booknem hotel na tri/styri dni,zosnujem nejaký plan a vyrazame..najcastejsie chodime vlakom,je to romantika a vzdy sa dcerka aspom vysanti,spozna nieco nove,,cestujeme s nou takto od 10.mesiacov..skratka vyuzivame co nam svet ponuka,ziadna veda,len troska odvahy a oientacnych schopnosti 😉
@janette1105 nepribalíte nás 😉 ? ja chodím s malým tiež väčšinou sama a keďže viem len jeden svetový jazyk 😀 tak si sama za hranicami nič nevybavím 😖
@maja099 Ahoj majka tak niečo naplánujme na predĺžený víkend spolu ja by som šla na aute. Prídi zajtra ku mne môžme pokecať...
@samika ked zas pojdeme niekde dame vediet 🙂 zatial len tatry na buduci mesiac
@janette1105 ok, kľudne sa ozvi
@kvetinka98 a chápeš že až teraz mi docvaklo že si to Kveti??? 😀 teraz nám to už cez žiadny víkend nevychádza - máme samé vystúpenia až do augusta ☹. Dakedy už prídem so Sisou pozrieť vás a pokecáme.
Rodinné šmoulkoviny- rodinný rozprávkový pobyt s plávaním detičiek a programom
Tešíme sa na Vás !
@janette1105 klobuk dole 🙂 sikulka
Srdecne Vas pozyvame na nase rozpravkove vylety a programy pre rodiny s detmi a mamicky s detmi.
Najblizsie ako rozlucku s prazdninami pripravujeme ROZPRAVKOVU JASKYNU 🙂
Mile maminky, pozyvame vas s detmi, alebo aj celu rodinu na vesely tekvickovy haloween vikend STRASIDIELKOVO vo Svatom Jure
Pozývame vsetky maminky aj tatinkov na Rozprávkový Mikulášsky pobyt s plavaním detičiek.
inak ja som bola cez rodinne vikendy na Smolkovinach a bolo super, vsetky moje tri deticky si nasli svoje 🙂 a bola som bez muza ;)
@stipec26 Ahoj Lucka, 🙂 dakujeme za pochvalu a budeme sa tesit aj nabuduce.
Srdecne pozyvame vsetky maminky na dalsi vesely rodinny pobyt s babyplavanim
Ahojte! Poradte nejaký výlet teraz v zime počas vianočných sviatkov na Strednom Slovensku. 🙂 Máme 7 mesačné dieťa a 3 ročné. Tak hľadáme niečo, kde by sme sa s maličkým kľudne dostali aj s kočíkom. Ďakujem za všetky tipy!!!
Napr aj tu sa mozes inspirovat. su to zajazdy vylozene pre deti
http://edovolenky.sk/vyhladavanie?typ=29
🙂
@kvetinka98 hned by som sa pridala 🙂