Energylandia - Poľsko

lillylea
30. júl 2022

Dobry den chcem sa spýtať na výlet do Poľska do energylandie. Ci bol niekto teraz a ak ano ci sa oplatí ist s detmi vo veku 4,7,9. A ci sa oplati dvojdnovy vstup?
Da sa atit v eurach? A ci nahodou nebol niekto aj s ubytovanim ale ubytovanie keby bolo mozne si varit sami cize nie penzion ani hotel.
A ako je to s prechodmi mezdi castami parku?
Dakujem velmi pekne za kazdu radu a tip.

niekto2hy
30. júl 2022

@lillylea Pouzi lupu,plat kartou v ZLOTYCH,eura si vymen v Kantore.

sorciera24
30. júl 2022

@lillylea do zajtra je akcia, ak chcete ist, kupujte: https://ticket.energylandia.pl/en/

yellow28
30. júl 2022

@lillylea ahoj, my sme boli začiatkom júla, mali sme dvojdňový vstup a bývali sme v hoteli v Oswiencime...za mňa ale sú deti ešte malé, aby si to užili...my sme boli s 12 ročnou a to už je vek presne na tieto atrakcie...je tam aj pár detských kolotočov, no za tie peniaze by som s nimi radšej išla inam...

sorciera24
31. júl 2022

@yellow28 súhlas, pre deti toho veku, skôr rabkoland, tam sa mi 10 a 6r. Vyblbli

lillylea
autor
31. júl 2022

@sorciera24 a prosim Vas v rabkola de je nieco aj pre rodicov aby si vyblaznili? My sme to chceli aj deti a aj my. Dakujem

sorciera24
31. júl 2022

@lillylea jasne, skoro na všetky atrakcie s.me šli s deťmi a boli super, ešte som nikdy na koloticoch nespravila 6 hodín....nie je to také extrémne, ale nám stacilo

lillylea
autor
31. júl 2022

@sorciera24 dakujem

sorciera24
31. júl 2022

@lillylea a na zlavdna kupite tiez vyhdonejsi vstup: https://www.zlavadna.sk/zlava_293365_vstup-do-z...

lillylea
autor
18. aug 2022

@sorciera24 prosim vas beru tam aj v bufete karty platobne. Ale treba menit zlote. Dakujem.

sorciera24
18. aug 2022

@lillylea brali karty, ale mame vzdy aj zlote pri sebe (chodime casto do PL), lebo neviem ci vsade, neviem ci zmrzku sme nepaltili zlotymi...ale uz si nepamatam....

yellow28
18. aug 2022

@lillylea všetko sme platili kartou, nemali sme žiadne zlote

yellow28
18. aug 2022

@lillylea prepáč, reagovala som na Energylandiu

lillylea
autor
18. aug 2022

@yellow28 kdobre nevadi ja sa pytam na ten rabkoland haha