Ahojte mamičky poprosila by som vás o vaše názory, kde je lepšie ísť s deťmi na dovolenku do Štúrova alebo do Podhájskej. Aké máte skúsenosti s týmito kúpaliskami plusy a mínusy. Chceli by sme ísť s dvoma deťmi chlapček má skoro 5 a dcéra 9. Ďakujem za vaše názory
ahoj, ja osobne mám radšej Štúrovo, voda je všade teplá, blízko je madarsko, kde môžte ísť aj pešo na prechádzku. Ale zase drahšie a viac ludí. Podhájska tiež nie je zlá, ale kúpalisko vonku pre mňa nič moc. Voda v bazénoch studená alebo termálna voda prílliš horúca. Ale zase wellnes vnútri je super. Tam zvykneme chodiť skôr v zime. Tobogany sú všade.
V Podhajskej som síce ešte nebola, takže nemôžem porovnať, ale v Štúrove je naozaj výborné kúpalisko. Boli sme tam už niekoľkokrát. Je tam krásny detský bazén, parádny bazén s vlnobitím... Myslím, že si tam každý príde na svoje.
Bola som v Sturove aj v Podhajskej...obe su dobre, ale lepsie je Sturovo..
Za nas sturovo topka chystame sa tam aj toto leto so synom 😊
V Štúrove môžeš robiť 10 veci a na Podhájskej len 1. Štúrovo: kúpalisko, mesto, Kováčovske kopce, Ostrihom centrum a bazilika + aquapark, Vyšehrad, madarský národny park + celkovo okolie Vyšehradu je pekné (jaskyňa pri Svätom Ondrejovi), Budapešt 90km.
Aj za mňa Štúrovo =) boli sme tam dve letá s deťmi a tento rok chcú ísť zase 😂 tak uvidíme, ja už by som chcela zmenu. Ale inak super jedlá na výber, preliezačky, tobogany, možnosti na výlety =)
sturovo je viac pre deti ale aj drahsie.. ale podla mna radsej do sturova