Idem k vám po radu. Mám budúci týždeň konečne fajrond a chcem ísť s babätkom tu a tu:
Kúpalisko Vrbov - myslím, že tu nie je o čom. Na tri hodky
Vážecká jaskyňa - dnuka je zima, len 7 stupňov, takže ho oblečieme a mamka ho zoberie v nosiči. Prehliadka trvá len 25 minút a len okolo 250 metrov, takže si myslím, že to bude ok
Kontaktná zoo v LM - neviem, či je vhodné ísť s takym babetkom do kontaktnej zoo, jasne, že ho nedám na zem liezť ku tigrovi do klietky. Ale niečo by videl, dajakeho jelenčoka pohladkal.
Bachledka - chodník korunami stromov. Lanovkou a chlapček v nosiči celý čas.
Čo si o tom myslíte? Prípadne nejaké iné tipy na dovolenku s takým chlapcom? Okolie PP, LM, LE, SN
10 mesacnemu je to jedno. ale vylety su ok
Hej ja viem :D Ale možnože nebude. Je to veľmi vnímavý tvor.
@arcticcode urcite to vnima;)) takze kludne vsetko co si napisala.
@arcticcode všetko ok, neviem ako tá jaskyňa, moja 10 mesačná zrovna nemusí slabo osvetlene priestory ale ty ho poznáš 😉naopak moja by mohla byť v tej zoo nonstop, strašne sa jej páčia zvierata a keď môže chytiť dakeho zvera úplná Amerika 😁
@arcticcode myslim ze mu to zas tak ukradnute nebude, predsa len uvidi nove veci ktore este nevidel.. takze si myslim ze vylet super 🙂
Ešte niečo by som mu tam vymyslel, ale netuším čo. Keď bude väčši, tak ideme autom k moru, to neni o čom.
@arcticcode a vláčik?
@kristina2412 Aký a kde? Chceli sme ísť na kolotoče, mali sme dni mesta, ale keď sme prišli, ta už tam zrazu žiadne neboli :D Na kolotoče jasne že nie na husenkovu drahu, ale na toten taky ten "carousel" neviem jak to nazvať po slovensky :D
@arcticcode odkial ste?
@arcticcode nechodí náhodou Vláčik Maguracik? Kedysi chodil
Sme z popradu.
Joj tak to nič to je ďaleko 😀 u nas na orave je pekna plavba po priehrade, mozno aj babu by sa pacilo😀a aj vlacik je kusok od toho ..
@lucka12399 Ano, tam som bol na priehrade ešte ja na ZDŠke :D Na dajaky vtači ostrov sa tam ide, či čo... ale na to je ešte maličky, predsalen ku priehrade je dosť ďaleko.
Skúste prechádzku v Červenom Kláštore. A potom v Haligovciach bol taký salaš, kde sa dalo najesť a mali tam aj zvieratká, ktoré sa dali aj pohladiť. 🙂
Cerveny klastor je dost daleko, pojdeme urcite na pltky, ale az jak bude schopny trosku samostatnejsej existencie 😀
@arcticcode vylet super no babatku to bude ukradnute