Dovolenka s polročným bábätkom

nssv2
12. aug 2023

Ahojte,

Aké máte skúsenosti s polročným bábätkom a dovolenkou pri mori? 🙂 vyberat cez cestovku? Asi sa pri takom malom bábätku netreba zameriavať na rodinne hotely či áno?

Ďakujem pekne

matkahelka
12. aug 2023

@nssv2 vyberat baby friendly hotely. boli sme vlani s nasou malou pri mori 3x - v juli mala 7mes, v auguste 8 a v septembri 9. vsetky dovolenky boli super, malicka zvladala aj lety, aj transfery super. a pri mori mi spavala omnoho lepsie ako doma.

luccy89
12. aug 2023

Dovolenka s dietatom, ktore este nechodi a nerozprava je najlepsia😃 ak ti niekto hovori, ze chodte az bude mat 3 a viac nepocuvaj ho. Chodte teraz.

veronikaszabova
12. aug 2023

@nssv2 nasa Letty mala 3,5 mesiaca, ked sme boli v Chorvatsku. Teraz sa chystame do Polska na par dni (5h cesta) - ma 4,5 mesiaca.

zuzanaete
12. aug 2023

Uplne v pohode. Nevyberala by som vsak velky hotel, kde je plno atrakcii pre deti. Tam je prilis velky randal. Take dieta nepotrebuje topogany a kopec dalsich veci. My sme chodievali do mensich hotelov bez atrakcii a uplne v pohode. A vzdy bez cestovky.

andrea_82
12. aug 2023

My sme tiez boli teraz s 3-mesacnym v Chorvatsku. Ale isli sme vlastnym autom a byvali v sukromnom apartmane. Spal tam lepsie, ako doma...

queen_mary
12. aug 2023

Pri tak malej by som vobec nehladala baby friendly hotel. Ani ziadny velky hotel. Vela hluku, vela deti, skor tam chyti nejaku choribu od inych deciek.