Ahojte,
Aké máte skúsenosti s polročným bábätkom a dovolenkou pri mori? 🙂 vyberat cez cestovku? Asi sa pri takom malom bábätku netreba zameriavať na rodinne hotely či áno?
Ďakujem pekne
Dovolenka s dietatom, ktore este nechodi a nerozprava je najlepsia😃 ak ti niekto hovori, ze chodte az bude mat 3 a viac nepocuvaj ho. Chodte teraz.
@nssv2 nasa Letty mala 3,5 mesiaca, ked sme boli v Chorvatsku. Teraz sa chystame do Polska na par dni (5h cesta) - ma 4,5 mesiaca.
Uplne v pohode. Nevyberala by som vsak velky hotel, kde je plno atrakcii pre deti. Tam je prilis velky randal. Take dieta nepotrebuje topogany a kopec dalsich veci. My sme chodievali do mensich hotelov bez atrakcii a uplne v pohode. A vzdy bez cestovky.
My sme tiez boli teraz s 3-mesacnym v Chorvatsku. Ale isli sme vlastnym autom a byvali v sukromnom apartmane. Spal tam lepsie, ako doma...
Pri tak malej by som vobec nehladala baby friendly hotel. Ani ziadny velky hotel. Vela hluku, vela deti, skor tam chyti nejaku choribu od inych deciek.
@nssv2 vyberat baby friendly hotely. boli sme vlani s nasou malou pri mori 3x - v juli mala 7mes, v auguste 8 a v septembri 9. vsetky dovolenky boli super, malicka zvladala aj lety, aj transfery super. a pri mori mi spavala omnoho lepsie ako doma.