Chcela by som ist niekam na predlzeny week s rodinou.Niekam do 2 hodin od BA, ubytko niekde pri jazere, uprostred hor, vhodne ubytko pre deti s bazenmi/maju 3 roky a 1rok/. Viete mi prosim nieco odporucit. Boli ste niekde? dakujem za vsetky typy.
@tilly inak presne 🙂)) ta ista oblast, byvali sme v mestecku Hallstatt pri Hallstatskom jazere a nadhera!! 🙂 trvalo to 4 hodiny po dialnici. byvat sa da v krasnych rakuskych penzionoch (len si ich treba pre istotu vopred rezervovat) lebo ja som napisala do vsetkych v tom meste a len v 2-3 mali volne...
Ahojte,
presne neico take hladam aj ja.Konkretne hotel s all inclusive niekde v oblasti kde sa nakrucal serial Doktor z hôr.Neviete mi niekto poradit hotel idealny pre deti 2,5 a 5,5 rokov?Bazen,cyklo chodniky,mozno v blizkosti zabavny park,ZOO.
Dakujem
v okoli dve hodiny od Bratislavy nie su hory 🙂 Len jazero. Hotely pre deti s all inclusive, programom a opatrovanim (a baby alarmom na izbe) su tu: www.kinderhotels.com
@daducha, Doktor z hor sa natacal v Tirolsku, je tam vsetko, co pises, len je to priserne daleko, cez cele Rakusko (cize podla hotela tak 600 - 700 km LEN cez Rakusko)...
@vroni Ahoj vroni, teším sa, že sa ti to páči. Chceme urobiť pekný predlžený víkend pre rodinky s detičkami, je to krásna farma s kopou zvieratiek, už su nejake rodiny prihlásené, tak nám bude super veselo 🙂 Admin mi to stále zmazáva, ale naš mail rodinnevikendygmailcom Tatiana 🙂
@tilly, cesta cez prater smerom na Jesuitenwiese je len cesta cez Prater. Je super pre cyklistov, lebo je siroka a nechodia po nej auta ani motorky a luky a parciky su v Pratri na obrovskej ploche. Su na nich ihriska, takze pre deti idealne, ak mate radi kolotoce, tak to mate na ceste. Donauinsel je o kus (hodny kus) dalej, tam je okrem ihrisk aj kupanie, lodicky a vodne ihrisko. V podstate tieto dve trate su klasicke "zelene" cyklisticke trate po Viedni.
Inak sa na bicykli dostanes kamkolvek, vsade su cyklisticke cesty, takze sa da ist na bicykli aj k Stephansdomu (to by asi deti zvlast nenadchlo) Pekna cesta je aj cez viedensky les a cez Grinzing, lenze to je samy kopec a dost to chce kondicku, podobne Hohe Wand... Ak idete tak, ze deti (alebo aspon to starsie), tak by som odporucala asi najskor Donauinsel (Prater je fajn, len ak mate dieta, ktore sa zdrzi pri pohlade na kolotoce)
@jkorculka nie je to sice dve hodiny, ale je az tam dialnica.. odporucam gmunden, bad ischl, altmunster... fakt krasna oblast... je to cca. 40-70 km od salzburgu... boli sme tam v januari aj na velku noc, su tam 4 velke jazera a odporucam si pozriet mestecko st. wolfgang pri wolfgangsee, nedaleko je aj abarena, je to taky mensi zabavny park, hned vedla je taka minizoo a take podobne hovadinky... oblast salzkamergut odporucam, je tam skvelo... skus salzkamergut.at
alebo potom hotel alpenhof je teraz v zlavadna alebo takom podobnom serveri za polovicu, len to je na semmeringu, to nepoznam