Do prírody a za zvieratkami

janka345
22. aug 2013

Mojej dcérke sa najviac páči keď ideme na salaš, na farmu, kde si môže pohladkať ovečku, odviezť sa na koníkovi.
Pár nápadov nájdete aj tu 🙂
http://www.poctivepotraviny.sk/agroturistika

A tiež odporúčam Kontak Zoo pri Tatralandii, to sa vám nestane hocikedy, žeby ste si pohladkali srnku, klokana, či mali na rukách veveričku 🙂

januliku
22. aug 2013

@janka345 Super tema. Aj nasa ma rada zvieratka. Zatial sme boli:
- minizoo hotel Gold Terchova
- minizoo autocamp Bela Nizne Kamence
- koniky Koliba Papradno
- ovecky salas Nimnica
- a jasne, ze zoo Bojnice a Lesna
Kto ma tipy na dalsie minizoo, farmy, salase ... sem s nimi 😎

moni244
22. aug 2013

@janka345 super téma a keby mal niekto nejaké info aj o minizoo pri bratislave, kde sa dá dostať aj ináč ako autom tak budem rada, moja má ešte len 7 mesiacov a zbožňuje zvieratká 😀

lujza123
23. aug 2013

@janka345 zvieratka sa pacia vsetkym detom...moja ako mestske dieta je hotova aj z obycajneho sedliackeho dvora...a to stacia len husy, sliepky a par zajacov.
Ked som bola na zš tak som bola s kamaratkou na dva dni u jej babky...dodnes si to pametam...oni mali prasiatka, husy, slepice, kraliky, kozy, 3 psov, macky,...sopy, chlievy, obrovsky sad.. traktor..no paraada strasne som jej zavidela ze tam moze byt cele leto
Skoda ze maloktore z dnesnych deti ma moznost toto zazit....este ze su takleto salase a minizoo ale predsa len...kazdodenny kontakt zo zverinou...navyse bez dospelackeho dozoru., moznost vliest psovy do budy, hrat sa v kurine na ucitelku v skole a napominat sliepky, snazit sa jazdit na prasiatku....to bol pravy detsky raj..Niekedy je mi luto ze nemame taku babku(prababku) co by mala este taketo gazdovstvo aby tam mohla dcerka travit prazdniny.

angua27
23. aug 2013

ahojte, zaujímavá téma. ja pridám veľmi milú farmu zo Stupavy. zvieratká sa dajú kŕmiť, hladkať + je tam dobrá reštaurácia s klasickými slovenskými jedlami. http://www.biofarma.sk/

mimirka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katjuschka
16. aug 2014

@januliku My mame Minifarmu v Lubine

V zoo pri Tatralandii sme boli. Su tam pekne vybehy, zvieratka v cistom, krotke, daju sa krmit i hladkat. Velmi pekne sa nam tam venovali, boli sme v pondelok rano, tak tam nebolo tolko ludi. Mali sme zazitok, lebo sme hladkali malu tavu a ine zaujimave zvieratka, vacsina v tych klietkach (napriklad tie vevericky) bola placha, ale uplne to prevazili zvieratka vo vybehoch. Pre kontakt s detmi tam maju vacsinou mladatka, su prenajate na leto, takze vlastne kazdy rok je tam nieco ine. Jedine zapory - je to na poli, ziadne stromy = ziaden tien, ziadne wc pre nas dospelakov a detske ihrisko, z toho dovodu sme odtial ponahlali. Aj ked by sme radi ostali dlhsie, aj kvoli drahemu vstupnemu - 5 eur pre deti od tusim jedneho roka, to iste platia dospeli. Jazda na konikovi je v cene vstupneho, my dospelaci by sme vsak toho ponika zlomili 🙂

mariaola
5. júl 2017

@angua27 prím Vás ako sa tam dá dostať MHD z Bratislavy ? Volala som aj na farmu nevedia aj do Slovak lines a nevedia...som už zúfalá. Lebo na stránke píšu že tam chodí MHD len treba prejsť peši k nim 1 až 2 km.

angua27
5. júl 2017

@mariaola bohužiaľ v tomto Vám neporadím, vždy som tam bola autom.

btus
5. júl 2017

@januliku na autokemp Bela mám zlé srdce. Keď sme tam boli naposledy, tak v jazierku plávala kačička s malými káčatkami, plávali tam ryba - žiaden ostrovček, kam by mohla kačička vyliezť a OKOLO jazierka ELEKTRICKÁ ohrada, aby kačičky neodleteli. Ale veď kačička potrebuje ak suchú zem, ryby dokážo obžrať malým nôžky (a nielen malým kačičkám). Zvieratá v zúboženom stave. Radšej by ich tam nemali chovať - nepostlané..... No proste hrôza

adalea
5. júl 2017

@mariaola odvezieš sa autobusom do Stupavy, na zastávku pri kaštieli (domov dôchodcov) a potom cez park vedie náučný chodník až na farmu. Ale to nie MHD, je to medzimestký autobus.

mariaola
11. júl 2017

@adalea Ďakujem 🙂🙂🙂

aiana24
6. aug 2023

Horaren Horsky park - kozicky a prasiatko tam bolo.