Dinopark Smokovec

ollynka
31. júl 2022

Boli ste tam niekto, Je to dinopark, ktorý presťahovali z BA zo ZOO. Mám pocit, že mu ubrali aj dinov , ale ma zaujíma, či sa tam dá ísť aj v daždi, či je to všetko kryté.
V BA to bolo na veľkom placi, veľa dinosaurov.

lienka9
31. júl 2022

@ollynka dinopark v smokovci je cely kryty,ale je tam asi 8 dinov dokopy..za mna nic moc a za to vstupne..najma ked to porovnam s vystavou dino v oc central,kde je raz tolko a zadarmo sa medzi nimi prechadzate (teda ak to tam este je..niesom si ista)

ollynka
autor
31. júl 2022

@lienka9 to je kde oc central.

ollynka
autor
31. júl 2022

@lienka9 našla som BA.🙂

gionella
31. júl 2022

@ollynka dinopark Smokovec je ako keby taký veľký stan. Je to teda kryté, takze v daždi ok, akurát že je to program na 15 minút. Ako píše lienka za to vstupné človek čaká omnoho viac.

ollynka
autor
31. júl 2022

@gionella v BA ked boli to bolo pomaly na celý deň,...na obrovskej ploche a v obrovských rozmeroch dinovia. Nádhera. Som nesmierne sklamaná. Pýtajú viac a majú menej údržby.

rachel36a
31. júl 2022

@ollynka my sme tam boli minuly tyzden...je to malicke, len 10 modelov, vacsina sa hybe...pekna je 3D rozlravka a virtualna realita...ale je to lzaj malicke...no nam sa pacil vyklad sprievodcu a maly bol tiez velmi spokojny...ale ist tam len kvoli tomu je neefektivne....my sme boli aj na ture, toto bol len taky bonbonik