Ahojte, odporučte mi nejaký fakt dobrý detsky kutik veľký, stredné Slovensko, chceme dnes zobrať našu dcérku 2 roky nech sa vyblazni. Sme zo Žiliny, takže kľudne aj 100 km ďalej 🙂 čítala som ze Mixiland vo Zvolene je fajn
Ďakujem
@trinity_77 ja som bola nedávno v Mixilande, a je to tam fajn, ale myslím si, ze by viac mohli myslieť na také malé deti. Najviac sa moji vyblaznili na šmykľavke do guličiek a troška na trampolíne. Dcérka 2,5r na autíčkach. Ale priprav si aj hotovosť, keby tam chceš ísť 1e mince. Veľa vecí tam je na mince. Aj vláčik, čo by sa mohlo 2r páčiť.
Tak teraz normálne neviem kde ísť ci Námestovo, Banská Bystrica alebo ten zvolen
@trinity_77 my chodíme do NO často. Mám presne 2 ročného syna plus staršich. V no, je jedna šmykľavka do guličiek plus taká menšia preliezka, ktorú syn dával v pohode a potom ešte hračky, kuchynka, lego také veľké, motorky dajake. Trampoliny-tam môžeš ísť aj s ňou. Ale, ak sú tam väčšie deti, musíš dávať sakra pozor. (Treba protišmykové ponožky). V strede je taky veľký preliezkovy hrad. Syn tam bol so staršími ale sa trochu bal. My to máme ale fakt blízko. Neviem, či by som cestovala s tak malým dieťaťom toľko km, za touto zábavou. Este ma čas. A aqua ste nerozmyslali? Mne sa zdá pre tento vek najlepšia Bešeňová. Zoberiem kočík a vyspi sa tam celý deň. V piatok bolo málinko ľudí
@hipuska v aquaparkoch sme boli už vo všetkých, my tam mame aj tak cestu tak spojíme príjemné s užitočným, ona už v kocari nechce dávno byť.
Ma 2,5 roka presnejšie, v aute sa veľmi rada vozí už s nami dala aj Chorvátsko takže s týmto problém nie je
@trinity_77 ani môj nie. Ten kočík som myslela čisto ako na spánok. Inak, v tom Námestove býva dosť zima. Aj od nôh. Chodí sa tam v ponožkách, tam odporúčam niečo hrubšie zobrať pre seba aj dieťa. Malý tam nosí slistop. A jasne, ako vám pasuje
Boli sme nakoniec v mixilande, dcérke sa veľmi páčilo, vyblaznila sa do sýtosti 🙂
@trinity_77 no my sme boli v Namestove - kym neotvoril Hamsik svoju hernu v BB, tak tato si pisala, ze najvacsia na Slovensku. Vyblaznik sa tedy aj 6r aj 2r- len tedabolo to v case uvolnenia opatreni. teraz neviem, ako funguju, a asi by som v tomto obdobi nesla (u nas skolka a pol skoly v karantene) .... mixieland vo ZV je fajn, boli sme tam par krat. chvalia aj Hamsikov Bounce park v BB - tam je to uz ale aj o €. no 2r si myslim, ze bude stacit akakolvek mensia herna aj v ZA. kazde interierove ihricko ma nejaku tramposku, smykacku, bazen s gulickami - a hlavne mas dieta pod lepsim dozorom v mensej herni.