Detské centrum v Bratislave

lenna1985
19. jún 2013

Ahojte, viete prosím niekto či existuje nejaké detske centrum, kde by som mohla dieťa dať tak 3 krát do týždňa na opatrenie (teda, že by sa tam zahrala) - ničo formou aupair, ale centrum, niečo ako je v nákupných centrách - dáte tam dieťa a idete si povybavovať veci.. Nič neviem nájsť a som z toho zúfalá. Ďakujem krásne 🙂

sissy27
19. jún 2013

@lenna1985 skús napísať vek dieťaťa a lokalitu, to by dosť pomohlo... ale inak väčšina súkromných škôlok ponúka túto možnosť, tak neviem v čom je problém...

lenna1985
autor
19. jún 2013

ale ja nechcem súkromnú školku, toho je tu milion. Ak si z Bratislavy, tak vieš napr, čo je v auparku kútik Time out - tak niečo podobné. Lokalita Ružinov.

nikolet_89
19. jún 2013

@lenna1985 ahoj toto by malo byt nieco take....:

Milí priatelia, dovoľte predstaviť kocúra Mura-cestovateľa, ktorý sa vrátil domov zo svojich potuliek po svete a chce sa podeliť o svoje zážitky s deťmi. Povedzte všetkým kamošom, že býva na Krajinskej č. 3 v Podunajských Biskupiciach a má tam celý veľký dom pre seba a svojich kamarátov . Zmestíme sa všetci, ktorí prídete už v lete do Murkovho klubu 🙂 Bude nám veselo, tešíme sa na Vás !
https://www.facebook.com/DetskeCentrumMurko

tocikova
13. júl 2013

alebo ABCclub vo Svätom Jure 🙂

uhlopriecka
11. aug 2013

baby, ja tiez nieco taketo hladam. moj skoro 2 rocny syn je velmi spolocensky a ja mu uz proste nestacim, miluje detsky kolektiv. najlepsie by bolo ak by sa mohol stretavat 2-3x do tyzdna s tymi istymi detmi tak na 3 hodiny.
zle mu vychadzaju roky, tak hrozi, ze do skolky sa dostane az ked bude mat 3.5 roka - ak vobec 🙂 vieme ake su tu pomery so skolkami, je to strasne. najlepsie by boli detske skupiny - u niekoho doma na zahrade, stretavania tych istych deti na polden napriklad. samozrejme bolo by to platene. neviem ci taketo nieco ale existuje.
viete o takom dacom? poradte, kto ma ake skusenosti prosim. vdaka

barbishkamiracle
31. aug 2013

Pridite vyskusat s detickami cvicenia.Su vhodne pre deticky s maminami do 3rokov 🙂.
3.9.2013 mozete vyskusat ZADARMO.

rodinnevikendy2
3. sep 2013

@lenna1985 Ahojte, v centrum ALMA v Dubravke funguje nieco ako Hrame sa na skolku,
kde sa mozu kedykolvek doobeda pohrat.