ahojte, mohli by ste mi prosim vas napisat, ake mate skusenosti s touto sukromnou skolkou?
dakujem
mooni • Dnes o 13:54
Ahojte maminky škôlkárov.
Chcela by som sa spýtať, aké máte skúsenosti s DC Kvietok. Ako je to tam s výukou angličtiny?
Vopred vďaka za vaše odpovede.
ahojte, ma niekto aktualnejsie skusenosti? ake je detske centrum kvietok? najma by ma zaujimalo, ako ste spokojni s jaslami?
dc slnecnica
@zatykoa Dobry den, mozte prosim naapisat Vase skusenosti s DC Slnecnica? Dakujem
@katka_kitka s dc slnecnica som spokojna, ucitelky su naozaj prijemne, vybavenie je nove, ciste, jedina nevyhoda je, ze v pripade, ze je dieta vela chore, tak sa skolne plati na cely mesiac bez ohladu kolko je dieta v skolke, stravne sa plati podla toho kolko dni je dieta v skolke, v jaslickach nie je vyuka anglictiny, s anglictinou zacinaju deti az po dovrseni troch rokov, najprv je to len formou zakladnych fraz: sadnut, vstat a pod a formou pesniciek a basniciek podla toho akej teme sa v dany mesiac deti venuju, neskor sa prechadza na intenzivnejsiu formu vyucby (tu este nemame overenu, nakolko moje deti maju zatial 4 roky) a zariadenie navstevuju zatial len druhy rok, okrem toho maju v skolke psychologicku, ktora ma s detmi kazdy tyzden rozne cvicenia a takisto logopedicku, ktora ma jednak skupinove cvicenia, ale ak to recovy vyvoj dietata vyzaduje, tak ma okrem toho aj individualne cvicenia
@zatykoa Dakujem, dakujem... sme tam uz zahlaseni, len cakame ci nas zoberu... vyjadria sa nam az po marci. Dufam, ze nas vezmu 🙂)
Ahojte ja tiez rozmyslam o DC Kvietok alebo DC Slnecnica snad niekto prispeje s novym infom
Boli sme spokojni. Sice tam maly chodil len kratko, ale velmi fajn majitelka, ktora sa velmi snazi.
My sme tam isli dnes na obhliadku, riaditelka mala stretnutie s rodicmi ktore sa pretiahlo a na nase stretnutie proste neprisla. Cakali sme pol hodinu pred branou nakolko nas vychovavatelky nepustili dnu. Ked sme sa pytali kde je pani riaditelka a ako dlho jej bude trvat kym pride prva vychovavatelka povedala laxne "Neviem". Ked sme sa po 15minutach spytali druhej, tak ta sa ju snazila najst ale nepodarilo sa jej to. Po pol hodine sme to vzdali a vzapati mi volala pani riaditelka so slovami "Ano, zevraj ste ma hladali, uz som na dvore" a ked som jej povedala ze sa mi cela situacia nepacila a ze stacilo aby nam poslala sms kde by nam vysvetlila ze sa na stretnutie nevie dostavit, ci chceme pockat alebo sa dohodneme na nahradnom termine, tak povedala ze "teraz to uz nezmenim" ani raz sa neospravedlnila. Takze u nas skoncili kvoli tomu pristupu. Okrem toho sme mali prilezitost vidiet iba dvor, ktory je velky ale mohol by byt ovela lepsie zariadeny.
Dobry den,
pridavam sa k prosbe, tiez hladam surne info o tomto centre, planujem tam dat dcerku, 2,5 roka, od januara.
Zaroven prosim sasku2 o nejaky feedback, ak uz existuje. Ste s centrom spokojna?