Detská dovolenka na Slovensku

Ahojte, kto mi poradí kam ísť s deťmi na dovolenku. Máme vyše 2 rokov . Poraďte nejaké kúpalisko, wellness a podobne. Ďakujem 😊

tat_ia
4. jún 2018

Jednoznačne Štúrovo ♥

ink
4. jún 2018

Alebo Piešťany a Vlnka

anemone123
4. jún 2018

Vysoke Tatry Novy Smokovec - Hotel Atrium, vyslovene zamerany pre rodiny s detmi

sandrika1986
4. jún 2018

Liptovsky Jan - hotel Avena

petrakl
4. jún 2018

Dolna Strehova Aquatermal

tanik001
5. jún 2018

Hotel Sitno, Vyhne
Všetko v hoteli je prispôsobené deťom - strava, jedálenske stoličky, podbradniky, na WC redukcie pre deti, detské bazény, rôzne kurzy pre deti, animátori, ktorí robia super aktivity pre deti od rana do večera, detský kútik, .....
Hotel Atrium v Tatrach je to iste, ale vo Vyhniach je to lepšie - osobná skúsenosť.

janka086
14. aug 2018

Ahoj, ja som bola v Patinciach a bolo super. Je to taký rodinný wellness. https://www.wellness.sk/kam-na-kupalisko-na-slo... skús si vybrať dovolenku tuna, je tam viacero možností, také najznámejšie ktoré určite nesklamú.

ink
14. aug 2018

@janka086 ahoj, môžem sa spýtať? boli ste spokojní s jedlom?

danieladrengubiakova
autor
14. aug 2018

Ďakujem za tipy, nakoniec sme boli v Senci v hoteli sun a bolo perfektne 😊

pupavocka101
14. aug 2018

my sme boli na orave v namestove, nevie ma napadnut nazov hotela, ale nebol dlhy, mali tam aj klzisko kryte, takze sa dalo korculovat aj cez leto, pre deticky velmi idealne, varia dobre. je to hned vedla priehrady takze pekny vyhlad z izieb. maju welness vo vnutri a a vonku jeden bazen 🙂 skus si to pohladat a pozriet nam sa velmi pacilo.

tanik001
14. aug 2018

@pupavocka101 Hotel Altis?

janka086
6. sep 2018

@ink Ahoj, ano varia tam naozaj výborne, oplatí sa tam ísť aj kôli jedlu 😉