Ahojte, kto mi poradí kam ísť s deťmi na dovolenku. Máme vyše 2 rokov . Poraďte nejaké kúpalisko, wellness a podobne. Ďakujem 😊
Alebo Piešťany a Vlnka
Vysoke Tatry Novy Smokovec - Hotel Atrium, vyslovene zamerany pre rodiny s detmi
Liptovsky Jan - hotel Avena
Dolna Strehova Aquatermal
Hotel Sitno, Vyhne
Všetko v hoteli je prispôsobené deťom - strava, jedálenske stoličky, podbradniky, na WC redukcie pre deti, detské bazény, rôzne kurzy pre deti, animátori, ktorí robia super aktivity pre deti od rana do večera, detský kútik, .....
Hotel Atrium v Tatrach je to iste, ale vo Vyhniach je to lepšie - osobná skúsenosť.
Ahoj, ja som bola v Patinciach a bolo super. Je to taký rodinný wellness. https://www.wellness.sk/kam-na-kupalisko-na-slo... skús si vybrať dovolenku tuna, je tam viacero možností, také najznámejšie ktoré určite nesklamú.
Ďakujem za tipy, nakoniec sme boli v Senci v hoteli sun a bolo perfektne 😊
my sme boli na orave v namestove, nevie ma napadnut nazov hotela, ale nebol dlhy, mali tam aj klzisko kryte, takze sa dalo korculovat aj cez leto, pre deticky velmi idealne, varia dobre. je to hned vedla priehrady takze pekny vyhlad z izieb. maju welness vo vnutri a a vonku jeden bazen 🙂 skus si to pohladat a pozriet nam sa velmi pacilo.
@pupavocka101 Hotel Altis?
Jednoznačne Štúrovo ♥