Demänovská ľadová jaskyňa verzus Demänovská jaskyňa slobody

kasiopeja01
31. júl 2020

Prosim vas bol niekto teraz niekedy v Demanovskej jaskyni? Ktoru sa oplati vidiet viac, jaskynu slobody alebo ladovu? A myslite, ze zaujme aj 6 rocneho? Dcera by chcela velmi ist, ale ked sme boli minuly rok v Dobsinskej ladovej, bolo to nic moc. Strasne vela sa im z nej roztopilo.

tesorinka
31. júl 2020

@kasiopeja01 za mna jaskyna slobody, je krajsia, ladova skor mimo letnu sezonu...kvoli tomu zaladneniu

jazycnica
31. júl 2020

V juni sme absolvovali DJ Slobody, mame 6 rocnu a pacilo sa jej. V blizkosti sa nechadza Stanisovska jaskyna....aj tu odporucam, chodi sa do nej s celovkami, vyzdoba nie je taka bohata ale prehliadka ma ine caro.

ruzasipova
31. júl 2020

@jazycnica Stanisovsku sme absolvovali vo februari. Bol to super zazitok. 🙂

@kasiopeja01 my sme uz s 3-rocnou absolvovali jaskynu slobody. Za mna je tato ta krajsia.

liligreg
31. júl 2020

Pred 2t sme plánovali ist do Ľadovej, no toto nás odradilo http://www.ssj.sk/sk/jaskyna/5-demanovska-ladov... tak neviem, či je tam vôbec čo pozrieť

miskajerry
31. júl 2020

Demänovská jaskyňa slobody je veľmi pekná, v Demänovskej ľadovej jaskyni už nie je skoro ľad, bola som sklamaná, celú prehliadku som čakala, že ešte niekde bude ľadová výzdoba a zrazu sa s nami rozlúčili, pamätám si len ľadovú "kryhu" na zemi. Vopred pri kupovaní 8 eurového vstupného nikto neupozornil, že ľadová výzdoba tam už moc nie je. Mali by to zohľadniť pri vstupnom. Aj parkovanie pri jaskyniach je drahé, ale my sme radšej zastali hore vyššie a zišli sme k jaskyniam pešo.

lujza_
31. júl 2020

My sme boli pred týždňom v Demänovskej ľadovej jaskyni a ozaj nič moc, ľad tam už absolútne nieje, nabudúce pôjdeme do jaskyne slobody.

kasiopeja01
autor
31. júl 2020

Dakujem velmi pekne. V Stanisovskej sme boli aj my. Bola super, detom sa velmi pacila. Pojdeme teda do jaskyne Slobody. Ta ladova podla vasich sprav je asi v takom stave, ako ta Dobsinska, ked ju otvorili z druhej strany a cela sa im roztopila :(.