Čo s dvojročnou slečnou v Prahe?

barbara_lux
13. júl 2017

Ahojte poprosila by som o rady kam by sa oplatilo ist v Prahe s dvojrocnou dcerkou? Nejake babyfriendly restauracie? Parky atrakcie pre deticky? Dakujem krasne

emuska123
13. júl 2017

Ja som bola cez vikend v Prahe a vsimla som si blizko Naplavky ( na brehu Vltavy su stanky s jedlom, napojmi, kolacikmi a vsetkym moznym velmi chutnym) je ihrisko pre deti, planujem pri dalsej navsteve prahy so synom ist prave tam, a potom este mozno zoologicka.

vejapa76
13. júl 2017

Vytopna...to je reštaurácia kde vám objednané nápoje dovezie vláčik ( hod si do googla )

stankadu
13. júl 2017

skús tu popozerať na mape http://www.vylety-zabava.cz/geo/mapa.php?id=382, alebo na www.vylety-zabava.cz podla kategorie. My určite navštívime múzeum Grévin, sú tam voskové figuríny Pat a Mat, zrkadlové bludisko v hračkárstve Hamleys a lego múzeum.

gemini255
13. júl 2017

pizzerie coloseum su s detskym kutikom, je ich viac po Prahe, inak vonku rozne ihriska parky: www.hristepraha.cz zalezi v ktorej casti Prahy budete. Nam sa paci Malesicky park, Gutovka,lesoparky, na mape si klikni a najdes si obrazky ako to tam vyzera aj popis..inak samozrejme ZOO, za Prahou Mirakulum,. Po Vltave sa da plavit na lodkach. Na Petrin hore lanovou drahou, tam je rozhledna, ihriska, vyhlad na Prahu,.. vela je toho

laura1804
13. júl 2017

Urcite ZOO 🙂 uzasne je aj pre deti, aj dospelych 🙂

barbara_lux
autor
14. júl 2017

Dakujem vam idem to pokukat 😘