Čo robiť na Štrbskom plese?

28. dec 2023

Ahojte baby. Zajtra by sme chceli ísť na Štrbské pleso poprvýkrát. Nie sme turisti, čiže nič zložité nehľadáme. Je tam co robit? Kam sa dá ísť len tak prejsť? Dat kávu alebo obed? Ako to tam vyzerá? Sú tieto "jednoduché" veci pri sebe, parkovisko, reštaurácia a niečo na malú prechádzku alebo? Pýtam sa ako Maďar ale nikdy som takto v Tatrách nebola, tak sa ospravedlňujem za otazky 😀😀

autor
28. dec 2023

Alebo iná alternatíva kde si dat s mužom rande?

queen_mary
28. dec 2023

Prechadzka okolo strbskeho a potom do "dediny". Je ti vsetko pokope, su tam restauracie, bary ai kaviarne. Cize no stress 🙂

queen_mary
28. dec 2023

A jeden den by som dala to strbske, druhy den asi vlakom do smokovca a na hrebienok kuk. Vsetko velmi jednoduche, zastavky su v podstate v tych dedinach, cize nemusis ist nejako daleko. 🙂

simonkaaaaaa1
28. dec 2023

Musím poradiť na Strbskom je reštaurácia Furkotka a ja ju totalne milujem🙂 vždy sa tam poriadne najem. Neskutočne dobre tam varia. Je to hneď pri stanici odporucam🥳

ibrunova
28. dec 2023

Od stanice ísť pešo smerom ku mostíkom a tam sa pomotať a nazad je akurát prechádzka.

la_dolce_vita
28. dec 2023

Zaujimava je vyhliadkova veza, lanovkou hore na Solisko, jazierka lasky, ale aj obycajna prechadzka okolo plesa je pekna v hocijakom rocnom obdobi, na kavicku Monte Mory cafe, tiez krasny vyhlad...