Ahojte mamičky, chcem sa spýtať, čo Vám najviac chýba v Trnave, kam by ste chodievali s detičkami sa zabaviť, prípadne si oddýchnuť od domácnosti, ale mať deti zaroveň so sebou, pod kontrolou....spokojné, že sa im páči. Páčilo by sa Vám skôr nejaké kryté ihrisko ( tých otvorených aspon zopár je ) spojené s kaviarňou alebo cukrárňou, prípadne nejaký priestor pre športové aktivity ? Čo Vám v Trnave najviac chýba? Ďakujem za odpovede, teším sa na každú 🙂
@mimi21mimi v ruzovom parku je jedna taka 😀
@lea132 Sak ano, ale chod tam s dvoma (o chvilu uz s troma) detmi 😀
@mimi21mimi A aby nevznikli nejake nedorozumenia, necakam ani ja, ani Barbora ziadne dieta... myslela som Vaness 😀
PS: Keby ste chceli, tak od buduceho tyzdna zaciname to cvicenie s detmi od roka, takze mozes prist "znicit" malu 😀
@mimi21mimi no mozem vyskusat, len neviem, ci nebudem nakoniec znicena ja 😀 A v com spociva to cvicenie?
@lea132 na f itloptach, nejake pohybove hry a tak... mozem sa opytat a napisem IP 🙂
@mimi21mimi ok, mozes, to by mohlo byt celkom fajn, by sa tam mohla trochu vyjasit mala 🙂
boabou, o par dni konecne utecu mrazy a minimalne do oktobra vylezieme VOOON 🙂 pribudlo po meste dost tych vonkajsich ihrisk konecne, a uz aj bezpecnych. a kedy sa do tej cukrarne chystate?
LAVICKYYYY.... u nas vsetky porusili, normalne si nie je kam sadnut!!!!
Byvame na Vodarni.
@boabou ahojky, dnes sm hladala na nete kam ist s drobcom v TT a nasla som tuto temu a citam, ze chces otvorit nejaku kaviaren al. cukraren s vnutornym ihriskom - teda ak som to spravne pochopila. jeeej super, a uz to v TT fici? al. kedy to planujes otvorit a kde to bude? dakujeeem za info
Joj ja tu ale riadne meskam! 🙂 Ospravedlnujem sa babule, ale som sa do toho vlozila na plno, zatial sa tusim otvorili dve miesta kam s detmi, spojene s cukrarnou 😀 No ja som sa teda vydala trochu inym smerom a zalozili sme Detske centrum aj so skolkou, no bohuzial nakoniec v Senci pri Slnecnych jazerach. Ale nie je to daleko! 🙂 No stale je Trnava moja priorita takze dufam, ze sa to podari a bude konecne priestor, urobit nieco take aj tu... Uz ste boli v tych novych kutikoch pre deti? Tusim Cupilupi a .. to druhe si nepamatam.. Paci sa Vam tam? Je to konecne ono, co tu chybalo? .. Pozdravujem, majte sa krasne. 🙂
@boabou Ja som v Cupilupi ani v Mackovi nebola a bývam pri tom hneď, zatiaľ keď sa dalo, boli sme vonku 🙂
My sme teraz pridali cvičenie pre maminy s deťmi na Družbe v našom centre tanečnom, lebo podľa mňa tu takého ničoho moc nie je... aj pre tehuľky a pod.... uvidíme, či sa to chytí.... 🙂
@mimi21mimi prosim ta, mozes mi napisat viac o tom cviceni pre deti cez IP, dakujem
ahojte, chodievate v TT aj na plavaren? ak hej, infekcii sa nebojite?
@keira ahoj, ja som chodila a veru som aj prestala, kvôli tomuto, ale ja mám veľmi oslabenú imunitu, možno ty nebudeš mať problém 🙂
tu najdete vela tipov na aktivity s detmi www.mamavtrnave.estranky.sk a www.sdetmi.com
Sme sa tak s kamoskou zhodli, ze hojdacky 😀 tak tie, z ktorych deti nevypadnu.