Ahojte, ako sa chystáte stráviť veľkonočné prázdniny? Idete niekam, alebo zostávate doma? 🙂
Keďže muž bude skoro každý deň v práci tak iba doma a u našich
uvaríme voľajaké dobroty a potom sa napučíme dosýta 🙂 no a hlavne, budem odpočívať. mám bujarý rok, prospeje mi oddych
Konečne sa pustím do sedenia v záhrade , a keď bude čas ma čaká moja virivka a masáž je to môj relax
písať sťažnosti...😝
@andrejka1974 aj my uz startujeme virivkovu sezonu, len tie hlupe oxi tabletky nikde nevieme zohnat 🤦
my sme zial predpokladali ze muz bude pracovat 1.aprila takze sme nic nebookli ..tak max nieco v okoli...nejake hrady/zamky/zrucaniny - cokolvek kam moze aj nasal labradorka 😊
@deti95060810 to koľko ich budeš písať?🙂)
Ak sa nič nezmení ideme na pár dní na turistiku, ale dovtedy chcem ešte niečo posadiť, upratať terasu.
Pôjdem sa najest k rodičom a zobrat kopec jedla na pondelok a v pondelok to budeme jest a pozerať filmy.
Nic. Den ako kazdy.
Týždeň na chate grilovať, variť guláš s kamarátmi a dáme nejaký welnes už aby bola streda😁
Robiť čo sme inokedy nestihli a oddychovať.
Budeme doma sviatkovat,pre nás je to sviatok Umucenia a Vzkriesenia,teda obrady,nachystat a posvatit typické jedlá ,stretnúť sa s rodinou, k rodicom na cintorin a hádam sa podarí aj dáky výlet do prírody.A čakám,že má príde vnucik poolievať.
Rodit😄
Robíme narodeninovú oslavu, syn bude mať 10. Keďže sa ohlásila mama s tetou a ďalšia rodina, budeme doma. Inak by sme ✈️ kamsi preč na prázdniny
A preco sa pytas anonymne?Vyzera to tak,ako by si chcela prist na ,,neplanovanu"navstevu k uzivatelom,ktori nebudu doma... 😀
Idem do prace v piatok aj v nedelu🤑
@silvinka1128 aj ja to mám v pláne 😅
V piatok pracujem a v pondelok odlietam do Talianska ❤️
Zahrada, pes, kratky vylet do cz, navsteva svokry a v pondelok partia kamosov u nas na kavu
@katkaseiner my vírivku mame stále keď ideme na dom mame ju zastrešenú takže využívame aj v zime
Nedeľa a pondelok do práce.
Piatok varenie a sobota možno konečne oddych 😉
@andrejka1974 my mame celorocnu aj zastresenu ale zo skusenosti odstavime koncom novembra a startujeme v marci - casto medzi tym ochorieme tak radsej takto...a potom marec - november ficime
zasadiť hrach, umyť okno, cvičiť, vyradiť zimné veci a rada by som 1 výlet do prírody,
Ja budem určite oddychovať 🤰mám mesiac do pôrodu a už ledva chodím 🤪😂možno v pondelok (ak sa budem cítiť)zájdeme k mojim rodičom ,ak už budú zdravý, keďže aktuálne sú chorý...má byť pekné tak premýšľam nad grilovaním alebo aspoň trochu na slniečku posedieť.. uvidíme ako sa budem cítiť..manžel bude určite niečo majstrovat vonku a dcéra bude somrat ako sa nudí 😂
Pridu synovia plus potenc.nevesta, tak budeme spolu a budem ich obskakovat 🙂. Urcite aj niekam von do prirody pojdem. Tesim sa na volno a snad aj pekne pocasie.
Piatok doobeda ideme na chvilu k nasim. Poobede dorobim tortu,ktoru odovzdavam v sobotu rano. V sobotu od obeda sme na hokejovom turnaji. Nedela u svokry,doobeda kostol a posvatenie jedal,muz poobede futbalovy zapas. Pondelok doma,peciem dalsiu tortu a cakam s dcerou na sibacov 😁
vylety s detmi, na hroby chcem, nejaku slabsiu turistiku, mozno bicykel. do kostola nechodime, takze tymto smerom nic, ale nejak aktivne s rodinou, grilovacka doma, vychutnat si volne dni
Konečne po rokoch chceme ísť do Kesova do Nitravie sa trochu okúpať. Inokedy na to nie je toľko času. Tak prvýkrát Veľká noc mimo domu. 😊
vybetonovat murik 😝