Cirkus Medrano. Stojí za niečo?

luciferova
4. júl 2011

stoji za nieco? oplati sa nan ist? vdaka za postrehy 😉

indiankaindi
4. júl 2011

Ahoj, ja som v nom síce nebola, keď bol tu, ale našich krstných malá (10 rokov), s ktorou chodíme do každého cirkusu ho zhodnotila, že nič moc. Vrajveľa zvierat sa len prešlo po manéži 3x a to bolo celé. Takže to asi za tie peniaze velmi nestojí 😖

emanka
4. júl 2011

Ahoj, my sme boli včera. Podľa mňa bol dobrý, aj malej sa veľmi páčil. Prvú hodinu je to najlepšie, po prestávke sa tam tie zvieratá už len prešli a bolo. Ale čo môžu nacvičiť s klokanom a žirafou, nie?
Aj motorkárske vystúpenie bolo super a s koňmi tiež.
Takže, neľutujeme, že sme tam išli.

luciferova
autor
4. júl 2011

Kolko je vstupne a kde sa oplati sediet @emanka ?

emanka
4. júl 2011

Lóža - 20,- , tribúna 15,- a zadné lavičky 10. Dieťa do 2 rokov môže ísť zadarmo s tým, že bude sedieť tebe na kolenách. Ak mu chceš kúpiť lístok, tak stojí o 5 eur menej. Ak môžem poradiť, tak lístok dieťaťu nekupuj, určite bude na kolenách, aby lepšie videlo. My sme malej kúpili a sedela na nás.
Lóža je úplne vpredu, to sú len také kúsky ohradené a boli natrieskané, aj tam stáli ľudia. Ale aspoň boli najbližšie. My sme sedeli na tribúne skoro úplne hore a videli sme v pohode, záleží na tom, kto pred tebou sedí. A tie zadné lavičky, to boli lavičky úplne hore, ale aj odtiaľ bolo vidieť.

emanka
4. júl 2011

@luciferova odpoveď je vyššie

luciferova
autor
5. júl 2011

@emanka vdaka 🙂 no je to dost...😕

trixi
5. júl 2011

@luciferova my sme boli v sobotu. Chodime do cirkusov, tak mozem porovnavat. Je to cirkus zamerany na vystupenia so zvieratami, malo artistickych cisel - deti sa aspon nenudia. Nas maly a aj susedovych dcerka boli nadseni. A nasi chlapi zasa zasli nad motorkarskym cislom v gule "smrti". Zvierata boli nadherne, ziadne utrapene zdochliny ako v niektorych ceskych cirkusoch-vela koni, 3 obrovske slony, tavy, lamy, pstrosy, zirafy, nadherne tigre, klokan, bizon. Boli sme pozriet cez prestavku aj zvieratka v cirkusovej ZOO-zaujimave je, ze vstupne v TT do ZOO bolo 5 € na osobu (aj dieta) a v TN to boli 2 €. My sme sedeli v lozi v prvej rade-do loze su presne stanovene miesta na sedenie. Neviem si predstavit sediet v lozi v tretej rade, to deti nevidia nic a tiez sedenie za stlpmi musi byt o nicom. To som videla ako sa ludia vyklanaju a deti stoja za lozami aby vobec nieco videli. Vystupenie mozem odporucat. Nas Matej a aj susedova Miska boli nadsene. A nam dospelakom sa to tiez pacilo.

emanka
5. júl 2011

@luciferova , nie je zač 🙂
To je pravda, že je tam málo artistických čísel, no ale chvalabohu, lebo fakt sa pri nich malá nudila a už sa obzerala čo by - kde by. Tá motorkárska show sa aj mne veľmi páčila, bola perfektná.
To Zoo asi zlacneli kvôli tomu, že im toľko nikto nechcel dať. Akože je to fakt dosť 😒 A to sme ešte zaplatili 15,- za fotku s tigríkom 😝

luciferova
autor
5. júl 2011

@trixi vdaka... tolko zvierat? aj zirafy? no teeeeda 😅 a da sa ist len do zoo?

katrin21
5. júl 2011

@trixi vstupne do ZOO boli 2€ na osobu, neviem, kto ti povedal, ze 5... bola som tam 26.juna tak viem 😉

Inak, cirkus sa mi velmi pacil, aj dcere, aj ja som veru zasla nad Zemegulou smrti .. akrobaciu ma lepsiu Aleš, ale ostatne cisla super a strasne sa nam pacil pribeh o Aladinovej lampre na zaver.. Darmo, Taliani su taliani, oni si potrpia na efekt, zvieratka ciste, krasne, ziadny smrad ako pri inych cirkusoch, ani blata tolko nebolo, lebo podstielaju poriadne.. kedze viem po taliansky, pozerala som aj ich stranku, maju este ovela viac zvierat a cisel, do SK ich prisla len polovica... Myslim, ze stoji za to vidiet, je to fakt dobry cirkus 🙂
Fotka s levičatom by bola super, ale za 15e je to prehnane... to sme oželeli...

katrin21
5. júl 2011

@luciferova cena - staci na zadne lavicky - ja 10e, dcera 8e a v pohode sme vsetko videli 🙂 myslim, ze aj ine cirkusy su cenovo na tom uz rovnako.. aj viac....

katrin21
5. júl 2011

fotene mobilom. takze v tme nic moc.. ale par foto....

trixi
7. júl 2011

@katrin21 kolegovia, boli v TT 23.

katrin21
7. júl 2011

no ale to sa mi zda divne... asi ich osalili.... ved 23 uz bolo tiez tak ku koncu... hmmm.. alebo mozno zle pochopili, a oni to zobrali.... neviem..ale 2€ sme platili....

kriketax
5. júl 2012

boli sme na na tom cirkuse ale cirkus je len tyranie zvierat !!! 😢 😢 😢

preto us nechcem chodit do cirkusu !

NEOPLATI SA TO !!! tie zvierata su tyrane !! vy to na nich nevidite ??
viete kolko zvierat zomrelo kvoli tomu ze boli tyrane ? ? bicovane ??

do slonov pychaju elektricke prudy !! tigrov a levov biju bicmi a palicami !!

MEDRANO JE TRETI NAJVACSI CIRKUS KTORY MA VIAC AKO 50 ZVIERAT !

A TO LEN ABY SME SA MI NA TOM BAVILI !

ak to bude takto pokracovat nebudeme mat zjadne z vierata !! ZJADNE !!!!! 😢

zuzkat1
25. okt 2012

@katrin21 Ahoj.ak som dobre pochopila je to najma o zvieratach. tak to asi nepojdeme.mala ma 2roky a to ju moc nebavi.ona je skor na akrobaciu. A ako dlho trva predstavenie? Dakujem

katrin21
25. okt 2012

@zuzkat1 uz neviem, uz si to nepamatam..ale bola prestavka... asi 2hodiny?
Na akrobacie je dobry Aleš 🙂

zuzkat1
26. okt 2012

@katrin21 dakujem za tip. My sme boli zatial v tom vodnom talianskom.mala sedela ako prikovana.nemaju ani jedno zviera. a v tom Budapestianskom. tam ked zacali zvierata tak uz sa len uvrtela a hluposti robila.tak zvazujem ci vobec ist.ci to nebudu vyhodene prachy.

zuzana8
29. okt 2012

ideme dnes do toho cirkusu, len si neviem predstaviť, či je tam zima alebo teplo? Viete mi prosím povedať, aby som malú nenaobliekala ako cibuľu🙂 ďakujem veľmi pekne

limetka32
29. okt 2012

Darujem 4listky na dnes do cirkusu Medrano v Ruzinove na 18tu hodinu, len si ich treba vyzdvihnut v MA.

limetka32
29. okt 2012

Listky darovane.

viktor102
3. mar 2013

ahojte som viktor ja som bol v cirkuse medrano bolo to super kone,slony tie milujem aleaj ostatne sa ujdu 😀
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎