Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?

cka
27. jún 2010

Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.

klementina
27. jún 2010

fuha, ja som o tom tiez rozmyslala, som tam bola pred tehu kazdy rok. ale ist tam s rocnym dietatom sa mi nezda moc dobry napad. uz som asi stara 🙂 ale podla mna mu tam v tom hluku vobec nebude dobre. a spanie si tiez neviem predstavit. rozmyslala som nad tym, ale nakoniec sme sa rozhodli tento rok, ze urcite este nepojdeme. myslis, ze sa tam tvojej malej bude pacit?

danu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cka
autor
28. jún 2010

@klementina Ahoj....no my sme vahali, ale nakoniec to zalezalo od toh, ci budem este dovtedy malu kojit alebo nie. A kedze sa kojime, tak ide s nami. A ideme autom, takze ked jej bude zle, nebude moct spinkat alebo nie, tak nie je problem odist, ved sme dospely ludia, a vieme, co je pre malu najlepsie.
A inak, Kascak zmenil miesto detskej areny na kludne miestecko mimo hlavnych stage--ov, takze sa nebojim. Nasi znami boli aj minuly rok so 7mesacnym syncekom, a ze bolo fasa, ze si to maly uzil. Idu aj teraz, s dvoma deckami, jedna je 6rocna a maly ma uz rok a pol cca. Tak ideme s nimi.
A inak, vraveli, ze sa z detskej areny ani nepohli, ze bol uzasny program pre deti, ze boli ocareny aj oni, dospelaci. A ze sa o nich super starali, ze stale rano bolo cerstve pecivo, ovocie, kava, caj u nich v arene, a ze ked sa blizilo zle pocasie, tak sam Kascak im prisiel povedat, ze bude kuca-paca, nech sa zabezpecia. Takze si myslim, ze je to fakt na urovni a ako moj manzel vravi, ze je to najlepsie zabezpecene mestecko na Slovensku. 🙂)

klementina
28. jún 2010

ahoj, no to som nevedela, ze ta detska arena ma aj program, ja som myslela, ze tam su iba nejake baby na strazenie. tak este budeme musiet porozmyslat, ale vidim to skor az nabuduci rok, tak potom daj vediet ako bolo.

cka
autor
28. jún 2010

@klementina ahoj, no neviem, ja asi nenecham malu ziadnej babe na strazenie, budeme s nou stale. Ale ano, ma program, ved sa pozri, je to aj v programe na ich stranke, co a ake predstavenia budu, aj kolotoce, hudobne nastroje k dispozicii, ze tam deturence velmi radi buchaju na bubny 🙂 atd. Tak uvidim, jasne, napisem, ze ako sme to zvladli.....ale pojdeme asi len za dobreho pocasia, za dazdiveho nie.
Ahooj.

weiya
28. jún 2010

fuuu no ja by som si veru s malu netrufla... 😒

cka
autor
28. jún 2010

@weiya no ved ja som teiz taka nemastna-neslana, ale ved sme tam obaja rodicia, mame auto, tak uvidime. Chodime s malou na vylety, uz bola v Polsku na zamku, v Tatrach, na dvoch chatach vykendovych, tak uvidime, ako zvladneme toto.
A ako hovori moj manzel, ked budeme vahat, ze nie je na to este dost stara, tak nikdy nebudeme nikam chodit, lebo stale sa budeme vyhovarat. Je mi velkou oporou, tak dufam, ze to zvladneme 🙂
Ved dam po pohode info, a mozno buduci rok sa tam stretneme. 🙂)

weiya
28. jún 2010

@cka jasne, ja len ze s nasu malu by sme si netrufli, ja som este na festivala nebola, tak som aj muzovi povedala ci nepojdeme ;) a on ziez ze by si netrufol 😅 ked vies mala je este taka nesvoja, mimo domu spala asi tak tri tyzdne ked sme boli u babky kvoli prerabke bytu, no to boli najhorsie noci, vobec si tam za tie tri tyzdne na noc nezvykla, cez den v pohode, tak by sme sa bali ze co bude, no nabuduci rok uz skusime i my neaky vylet 🙂 Drzim palce, nech sa malej paci, ved ako pises tak uz je z nej velka vyletnicka 🙂 a potom fakt daj vediet ako to dopadlo 🙂 pa

kat22
28. jún 2010

caute, my sme boli , ked mala najmladsia 15 mesiacov, spali sme sice mimo arealu, ale uplna pohoda 🙂 s malou som absolvovala aj koncerty, nestali sme v "kotli" ani vpredu, vzdy len zboku na okraji , ale zazitok sme mali. fotili ju lebo bola roztomila ako poskakovala na pare 😀 napriklad... tento rok ideme zas, planujeme stanovat v detskom areali. na 100% nie sme rozhodnuti aj kvoli strave pre deti. takze ideme, ale spanie nie je iste.

kat22
28. jún 2010

a este som chcela, vraj maju byt aj kolotoce pre deti, program bol tiez dobry, branusko jobus cital svoje rozpravky, bolo divadlo, dielne....

cka
autor
28. jún 2010

@weiya jooj, to by som klamala, keby som tvrdila, ze kazda noc co sme mimo domu je super....nieeeee. Nasa Miska spi sama v izbe, a ked sme niekde na vylete, a pocuje v noci dych alebo suchot periny, spozornie, a uz place, ze co sa deje, a ked vidi, ze sme my tam, tak musi k nam do postele, a tam je cela nervozna, lebo nie je vyspata, toci sa tam hodinu, potom zalomi na hodinu a zasa sa toci hodinu a zaspi na hodinu a tak. Ale to nastastie az nad ranom, v noci spi, ale budi sa asi tak 2x, takze nakojim a dam spat do postielky.
Takze ani u nas to nie je idealne, a bude premiera, bude spat prvy krat v stane, tak uvidime, ako to vezme. Lebo na cestovnu postielku si teiz musi zvyknut tak noc, dve. 🙂

weiya
28. jún 2010

@cka sak uvidite 🙂 ked to nebude dobre, sadnete do auta a bude ;) a ked Vam to dopadne dobre a mala bude spokojna ,mozno sa i my potom s mm osmelime a spravime si s talkou neaky vylet a mozno sa fakt na buduci rok na tej pohode stretneme 😀

cka
autor
29. jún 2010

jo joo, ved uvidime.
Tento vikend nacvicime.....planujeme vylet do Madarska. 🙂

sue
29. jún 2010

My ideme určite, takže sa teším, že sa stretneme 😵

cka
autor
30. jún 2010

@sue jeej,t o je super, parada. Takze idete so synom? Ten bude z toho uz mat vacsi zazitok ako nasa. Budete stanovat v detskej arene?

sue
30. jún 2010

Cka, to práve ešte neviem, pretože ideme s celou partiou z divadla 🙂

cka
autor
30. jún 2010

@sue jaaj, jasne 🙂 parada. Som myslela, ze idete iba rodinka. 🙂

kat22
1. júl 2010

baby, ako budete stravovat deti? z tohto mam trosku stres, kedze nechcem aby jedli tam podavanu cigansku a klobasky a podobne ( to ani ja nejem tam 😒 ) . najlepsie to bolo ,ked som dojcila...

barbis
1. júl 2010

cka....no normálne si ma navnadila, pozrela som stránku, fotky, program a už som šla kupovať lístky ale máme strašný problém..kde dať nášho psa..aj keď je tam vstup so psom povolený, nie však s tzv.bojovým plemenom, čo sa týka bohužiaľ našej micinky, čo ani muche neublíži....to je strašná diskriminácia....no a máme po pohode :( jooooj tak som sa tešila :( či riskneme pokutu? 🙂 to asi radšej nie....ale potom daj vedieť ako bolo

klementina
1. júl 2010

kat, ved tam maskopec jedla na vyber, su tam aj vegetariansky stanky aj cestoviny super tam robia, urcite sa da vybrat. toho by som sa vobec neobavala.

cka
autor
1. júl 2010

@kat22
@barbis
@klementina
servuste kocky...jej, som rada, ze sa niekto chytil. 🙂) Kat22, po skusenosti mojich priatelov z minuleho roku, ktory tam boli so 7 mesacnym a s 5rocnou, tak vraveli, ze normalne rano do detskej areny im doniesli kavicku, ovocie, cerstve pecivo, servis neskutocny, studena a prevarena voda non-stop, proste ze parada. A inak, take veci ani ja tam nejem, ale ako pise Kmenetina....tak tiez papam cestovinky, ovocie, salaty zeleninove sa tam daju kupit, papame aj u hare krisna vegetariansku stravu, kadeco sa tam da najst, len treba hladat. A aj cinske cestovinky su tam fajne, teda pred 2 rokmi sme jedli. A ako pise Kascak, bude bio kukurica 😀 😀

barbis...to netusim, my psika nemame, takze neviem, ako to funguje. Ale psov som tam videla pobehovat, to hej. A ako to je s rasami, neviem, skus sa spytat priamo ich. Ano, dam vediet, ako bude, jasne ze sa ozvem po pohode.

cka
autor
1. júl 2010

@kat22 a inak, kat, ja mam s tym tiez problem, lebo nasa mala nepapa ziadne zeleninove vyzivky, takze smola. Musim stale riesit nieco, co jej dam. A najradsej ujeda nam z taniera, a mixovane uz ani nechce vidiet. Tak sa snad nejako vystravujeme, a ked nie, budeme ficat na ovoci a pecive 🙂

kat22
1. júl 2010

vdaka za nazory, nakoniec to asi vyriesime tak, ze najmladsiu nechame u babky, ale mne bude smutno ☹ tak snad ukecam muza aspon pocas dna nech je s nami 🙂
minuly rok sme neboli, takze neviem ake novoty boli v detskej arene, ale dva roky dozadu si take nespominam, vsetko som vlacila sebou v kociku nalozenom ako tank 😀 vodu, jedlo, caj, plienky...

kat22
1. júl 2010

@klementina ked ja mam voci jedlam varenym takto hromadne averziu. aj zajtra ideme na kupalisko a ja rano vstavam a nachystam radsej. viem, ze na jeden raz sa na to neumiera, ale ani mne to nechuti...

barbis
1. júl 2010

joooj baby tak si to tam užite...my pôjdeme až budúci rok a myslím, že bez maléhop...najskôr to pôjdeme omrknúť 🙂 niekedy dobre padne keď nie sú deti na blízku a rodičia si môžu trocha užiť 😉 a tento festival je na to ako stvorený 😀

lujza123
1. júl 2010

Ja sa chystam teraz na topfest aj s malou (9 mesiacov), po dialnici je to s tn na skok, budeme tam len cez den a vecer ju zanesiem k nasim, uspim a idem naspet...uvidim ako to zvladne, vsak sa budeme drzat dalej od podia a mala nema problem s ludmi ( aj ked tolko pokope este asi nevidela)
Super ze na Pohode je detska arena, maju to super vymyslene. Ako budete riesit spanie? Ked vam deti zaspia vzdy bude musiet niekdo byt pri stane nie? To ma na prespani aj s malou najviac odradza, lebo ako poznam chalana tak naslubuje hory doly ale nakoniec si to tam odsedim z vacsej casti ja

Podla mna je to super brat decka na festak, aspon budu hudobne uvedomele ked vyrastu a ziadna britny spirs ich len tak neoblbne

cka
autor
1. júl 2010

@kat22 to aj ja....mam averziu, ale snad to zvladnem....ale pred 2 rokmi som teda hladala pomoc u sanitarov, ale nastastie aj to tam je uplne super vybavene, takze pomohli, trosku som mala krusnu noc, drahy spal v stane ani nevedel, a ked som im rano porozpravala, co som zazivala, tak mi vycitali, ze jaka parada v noci a ze som ich nezobudila 🙂) no neviem, ci chceli byt somnou v toi toi budke ci niekde na luke 🙂) Ale pohoda, prezila som, na druhy den som opatrne jedlo rozbehla a slo to. 🙂)

@barbisno to hej....ja by som to tiez brala, ze si oddychnem....ale kedze vecer a v noci este kojim, tak malu musime brat so sebou. Ale ideme s priatelmi a s ich dvoma deckami, tak sa aspon zabavia spolu dufam. 🙂 A po druhe, pred 2 rokmi boli nasi priatelia bez starsej dcerky, akonahle sme ju nechali u babky, nastupili sme do auta, a ona tak plakala, ze prvy krat je bez dcerky.....tak nech radsej ide s nami, ktovie co by som robila ja 🙂) Sorry Ivka, ak to citas 🙂)

@lujza 123 no spanie ani sme nepreberali....ale asi prekecame dospelaci pri stane, ked budu decka spat alebo sa postriedame, ale fakt sme o tom ani nehovorili, budeme radi, ak pokecame s priatelmi, lebo sa vidime raz rocne. Takze asi tak.
A co sa tyka hudobnej vzdelanosti, nasa Miska chodi na Yamahu od 7 mesiacov, takze hudbu vnimame, ale vacsinou do nej iba kybycuje 🙂

barbis
1. júl 2010

cka no keď kojíš tak áno....náš krpec je zvyknutý byť bez nás lebo sem tam si ho berie svokra na víkendy keď sa jej chce 🙂 a ja už nekojím 🙂 🙂 🙂 to že vás ide veľa kamarátov s detskami máte dobre vymyslené, ja kebyže to navrhnem kamoškám čo majú malé drobce tak sa so mnou asi prestanú rozprávať 😖 ....že mi asi šibe 🙂 tak nech máte pekné počasie a dobrú zábavu ... idem ja už spať, lebo ráno budem nadávať, že som tu zas dlho sedela 🙂 bru noc

lujza123
2. júl 2010

@barbis he he no presne taku reakciu maju moje kamosky s detmi...pozru na mna ako na nepricetnu, a to sa tyka nielen festivalu, ale aj ked sme sli s nou na chatu. Chystame sa aj na nejaku opekacku stanovacku a tiez k moru a na to tiez vacsina frfle ako keby je mala nejaka porcelanova babika ktora neprezije noc mimo panelaku.
Keby mam znamych co beru dieta na festak tak ani nerozmyslam a ideme cela familia

cka
autor
2. júl 2010

@lujza123 lujzi...tak sup sup sup.... nas este tyzden. 🙂)
Tak to hej, ja mam zasa zname, ze sa mi smeju, ze malu robim riadne odolnou. 🙂) My tiez chodime na chaty, uz mame 2 za sebou, vikend v Tatrach v penzione, tento vikend ideme do Madarska, potom na Pohodu, potom k moru chceme ist. Uz sme absolvovali aj exkurziu na zamku v Polsku s nou, a pohodicka. Asi ju zvykame postupne. 🙂)