Chopok - august 2020

mimanr
14. aug 2020

Ahojte, rada by som s rodinou pozrela Chopok. Prosim o rady, kde zaparkovat bez problemov. Sedackovu lanovku planujem vynechat a prejst k tej sikmej popri hoteli Druzba. Ako sa, prosim, kupuju listky, ked planujem ist len po Chopok? V ponuke listkov je nejake kombo sever juh, ale ja chcem len sikmou a kabinkovou odviezt na Chopok a potom dole. O kolkej rano odporucate ist, aby nebol natresk? Pripadne nejake prakticke rady z vlastnej skusenosti, aby bol vylet bezproblemovy aj s malymi detmi. Dakujem krasne.

ibrunova
14. aug 2020

Zaparkuješ na Bielej púti, ale parkoviská sa rýchlo plnia. Cez deň je tam pomerne veľa ľudí stále, hlavne na tú lienku, lebo tá ide dlho a kým sa otočí hore dole.. Lístky pozeraj na stránke gopass.sk ale neviem, aké konkrétne sú teraz v ponuke, či nie len ten celodenný na všetky.

draik
14. aug 2020

@mimanr
Cez víkend zaparkujte na Záhradkách na bezplatnej časti a použite sedačkovú lanovku k funitelu, ak sedačka jazdí. Biela púť sú davy na tzv. lienku už od cca 9.30-10:00 aj na hodinu; alternatívne si to vyšlapte ešte k funitelu , čo je tak do 15 min od lienky. Je jedno, kde nastúpite, kombo lístok vo Vašom prípade platí na cestu hore na Chopok z akéhokoľvek miesta na severe, dole na juh, späť na Chopok a následne dole na sever. Alt. je kúpa lístka len smerom hore alebo dole. Či využijete len časť kombo lístku, je na Vás.

ibrunova
14. aug 2020

Ešte taký postreh.,zajtra ide z Jasnej beh Od Tatier k Dunaju, tak hore bude chaos celý deň.