Chodník korunami stromov

29. aug 2022

Ahojte, deti ma prehovárajú že chcú ísť pozrieť na chodník korunami stromov. Sú tam okolo ešte nejaké atrakcie? Oplatí sa tam cestovať 3 hodiny? A ešte jedna vec, na veľmi nemusím výšky ale keď je vysoké zábradlie a nie je podlaha cez ktorú je vidieť dolu, to dám. Podľa foto to tak je, či sa mýlim? A keď prejdem po chodníku musím ísť aj hore na tú vežu, či sa dá ísť dole?

veronika3110
29. aug 2022

Na vežu ísť nemusíš.. ale je to fajn.. nevidíš dolu, ale sú tam aj miesta, keď vedľa normálneho chodníka je taka akoby adrenalínová odbočka a tam mozes prejsť napríklad len po takom drevenom moste a tak..
Okrem toho môžete ísť do Belianske jaskyne napríklad.. pre mna osobne, keďže som odtiaľ, je ten chodník o ničom, lebo vidíš to iste ako keď sa postavíš na hocijaký kopec a vidíš to iste… a nemusíš platiť.. ale deti budú mat isto zážitok..

asocial
29. aug 2022

ak chcete ist do Bachledovej, oplati sa.Ale urcite nie tak, aby ste cestovali 3 hodiny. My take vylety riesime minimalne na dve noci a pobehame, co je v okoli. Je to unavne ist takto na otocku.
Podobne, ale samozrejme nie s vyhladom na Tatry je aj Cajka v Bojniciach.

marci77
29. aug 2022

v Bachledovej doline sme boli v ramci vyletu do Vysokych Tatier
byvali sme vo Velkej Lomnici, tam je to lacnejsie, do 100eur sme platili za 4 za apartman aj s kuchynou
na chodnik korunami stromov sme isli lanovkou (da sa ist aj pesi)

alebo ano vyhliadka Cajka v Bojniciach, len to je take mensie, ale tiez super

yoxinka
29. aug 2022

Bachledka je super, ale len kvôli chodníku by som 3hodky necestovala. My sme tam boli v rámci týždňovej dovolenky v Tatrách. Na Vašom mieste by som to s niečím spojila a strávila tam v okolí aspoň predĺžený víkend, keď idete z takej diaľky. Môj muž má paniku z výšok, jemu príde zle aj keď vidí v telke záber z výšky 😂😂😂, nevylezie ani na nízku rozhľadňu a chodník prešiel v pohode. Na vežu nešiel, počkal nás dole.

autor
29. aug 2022

@veronika3110 ďakujem a čo nám v okolí ešte odporucas vidieť?

asocial
29. aug 2022

Ved to je hned vedla Zdiaru, takze ste v Belianskych Tatrach, tie vsak nie su take pristupne ako Vysoke Tatry. Jednym smerom mas Vysoke Tatry, druhym zas Pieniny s centrom Cerveny klastor (klastor, plte..), ked nechcete turistiku, tak zas kusok odtial historicke mesta Levoca, Kezmarok, Stara Lubovna (hrad, skanzen, labyrint), vsetko mozne aj na mesiac🙂