Ahojte, deti ma prehovárajú že chcú ísť pozrieť na chodník korunami stromov. Sú tam okolo ešte nejaké atrakcie? Oplatí sa tam cestovať 3 hodiny? A ešte jedna vec, na veľmi nemusím výšky ale keď je vysoké zábradlie a nie je podlaha cez ktorú je vidieť dolu, to dám. Podľa foto to tak je, či sa mýlim? A keď prejdem po chodníku musím ísť aj hore na tú vežu, či sa dá ísť dole?
ak chcete ist do Bachledovej, oplati sa.Ale urcite nie tak, aby ste cestovali 3 hodiny. My take vylety riesime minimalne na dve noci a pobehame, co je v okoli. Je to unavne ist takto na otocku.
Podobne, ale samozrejme nie s vyhladom na Tatry je aj Cajka v Bojniciach.
v Bachledovej doline sme boli v ramci vyletu do Vysokych Tatier
byvali sme vo Velkej Lomnici, tam je to lacnejsie, do 100eur sme platili za 4 za apartman aj s kuchynou
na chodnik korunami stromov sme isli lanovkou (da sa ist aj pesi)
alebo ano vyhliadka Cajka v Bojniciach, len to je take mensie, ale tiez super
Bachledka je super, ale len kvôli chodníku by som 3hodky necestovala. My sme tam boli v rámci týždňovej dovolenky v Tatrách. Na Vašom mieste by som to s niečím spojila a strávila tam v okolí aspoň predĺžený víkend, keď idete z takej diaľky. Môj muž má paniku z výšok, jemu príde zle aj keď vidí v telke záber z výšky 😂😂😂, nevylezie ani na nízku rozhľadňu a chodník prešiel v pohode. Na vežu nešiel, počkal nás dole.
@veronika3110 ďakujem a čo nám v okolí ešte odporucas vidieť?
Ved to je hned vedla Zdiaru, takze ste v Belianskych Tatrach, tie vsak nie su take pristupne ako Vysoke Tatry. Jednym smerom mas Vysoke Tatry, druhym zas Pieniny s centrom Cerveny klastor (klastor, plte..), ked nechcete turistiku, tak zas kusok odtial historicke mesta Levoca, Kezmarok, Stara Lubovna (hrad, skanzen, labyrint), vsetko mozne aj na mesiac🙂
Na vežu ísť nemusíš.. ale je to fajn.. nevidíš dolu, ale sú tam aj miesta, keď vedľa normálneho chodníka je taka akoby adrenalínová odbočka a tam mozes prejsť napríklad len po takom drevenom moste a tak..
Okrem toho môžete ísť do Belianske jaskyne napríklad.. pre mna osobne, keďže som odtiaľ, je ten chodník o ničom, lebo vidíš to iste ako keď sa postavíš na hocijaký kopec a vidíš to iste… a nemusíš platiť.. ale deti budú mat isto zážitok..