Chodíte na kúpalisko s deťmi vo veku 6 až 12 mesiacov?

12. aug 2021

Ahoj,chodíte na kúpaliska z deťmi 6-12 mes?

deti95060810
12. aug 2021

minule som videla maminku ktorá mala tak malé bábo, že som mala pocit že sa práve na kúpalisku narodilo... malinké pokrčené - mala ho na hrudi.
alebo maminku ktorá na kúpalisku všetkých naokolo okrikovala , lebo v kočíku uspávala svoje malé bábo... len jačala okolo seba aby všetci boli tichšie a pśśśśt....
S tak malými deťmi som nechodila...

slavkadud
12. aug 2021

S takym malym by som nesla, ak tam chces ist kvoli nemu. Mozno okolo toho roka uz okej, ze by sa pohralo chvilu vo vode.

taga
12. aug 2021

Bola som s 8mesacnym (2 roky dozadu, ked este nebola korona), ale len spal v kociku. Na kupalisku sme boli kvoli starsiemu synovi

gertrudka222
12. aug 2021

Ja skor preferujem doma bazenik s vodou, bojim sa aby mala nieco nechytila, predsa len sa tam kupu aj dospeli a brr

kate_cs
12. aug 2021

My sme boli aj so starším synom keď bol v tomto veku a aj s mladším. Bola som s ním aj vo vode, veľmi sa mu to páčilo, kopal nohami a smial sa. Má 9 mesiacov, potom si aj v tieni pospal v kočíku.

srferreira
12. aug 2021

Moj mal 6mes vcera. Kupal sa iba v mori, na plazi vydrzal v pohode 4hodinky v kociku, na deke na striedacku. Na kupko sa chystame tento vikend. Nozicky mu omocim nech sa schladi, a znovu to prestriedam kocik, deka (samozrejme nie na priamom slnku). Isto nebudem okrikovat vsetkych naokolo aby boli ticho 😂 ono zalezi aj od dietatka, ja s mojim malym nemam problem ist hoci kde. Keby mi mal rucat na plnu hubu, bola by som doma. Ale ked je dobry nevidim problem preco nie, pokial nie je vystaveny priamemu slnku cely den.

autor
12. aug 2021

Práveže kvôli staršiemu ideme aj my, nemám s toho najlepší pocit, doma máme maly bazén ale predsalen, nech starší zažije nejaké tobogany, je s inými deťmi.

selest
12. aug 2021

Chodime tak na 2-3 hodinky ale nekupem ho v bazene. Hrame sa na deke pod stromom alebo spinka v kociku. Nevidim velky rozdiel byt tam alebo v parku..chodime koli starsiemu synovi ktoremu je tazke najst aktivitu a bazen miluje.

littlebubble
12. aug 2021

Videla som 5 mesacne.Rodinka to pekne zvladala.