Chodia vaše deti na ihrisko v tomto počasí?

danuta1414
28. feb 2016

Ahojte, sú jarné prázdniny, chodia vaši škôlkari na ihrisko, keď je takéto počasie alebo čo robia?

arwen88
28. feb 2016

@danuta1414 no ja mam dima 2,5rocnu a aj by chcela.ist,ale.jedno je do 1.3.zatvorene....tak.sme.boli obcas na takom malom,ze jedna smyklavka,jedna hupacka,pieskovisko..ale.to len ked.bolo slnecno...v takomto pocasi chodime skor.po navstevach,vymyslame.doma aktivity,pecieme a tak...ked sa da,tak sa.spacirujeme

pribinak
28. feb 2016

Chodia, ma gumenny oblek, jazdi na odrážadle ci bicykli cez mláky, s kamosom kopu tunel v piesku, na chodníku maju decka pretekársku drahú, kamene a kužele a mamky im na mobiloch stopujeme kolko im trva prejsť drahú

evka4
28. feb 2016

@danuta1414 ano, chodia, 2x denne.

vodavodickova
28. feb 2016

@danuta1414 chodime stale, aj ked prsi. doma by som sa s nou zblaznila,potrebuje sa vybehat, polozit, posmykat, pohojdat. naobliekam do nepremokaveho a ideme.

bosoriak
28. feb 2016

@danuta1414 Neexistuje zle pocasie, iba zle oblecenie. My chodime von vzdy, lebo mame psa a treba ho vencit, takze je jedno ake je pocasie. Kym nemaju teplotu, ideme von aspon na chvilu.

horana
28. feb 2016

Mam uz vacsie deti, ale este pamatam ked boli v predskolskom veku. Chodili sme na prechadzky, na irhiska nie, nakolko tam a) nikto nebol b) hojdacky boli zvesene este zazimovane, na smyklavkach voda, na zemi blato, piesok sa nedal vyuzit a madla vselijakych tych prelieok boli studene.
Na ihrisko sme zacali chodit az od trochu krajsieho pocasia ako je obvykle cez jarne prazdniny a ako je aj teraz.
Chodila som s nimi na ucelove zdravotne prechadzky v nepremokavych navlekoch-nohaviciach este na teplacikovh a este zimnej bunde. Ciste aby sa nadychali. Nic ich vonku nenadchynalo, boli radi ked boli doma. Snazili sme sa chodit aspon na navstevy, vzala som ich napr. do aquparku, doma sme sa hrali a citala som im.

miku1
28. feb 2016

@danuta1414 V takomto počasí na ihrisko nechodíme. Ale chodíme von na prechádzky, momentálne už asi týždeň je tomu čo dcéry vytiahli bike, odrážadlo, kolobežky, takže chodíme takto.

moni244
28. feb 2016

Na ihrisko nie, maximalne pohojdat, ale vsade su tie male kamienky, pod nimi voda, alebo blato, cize odrazadlo, prechadzky,len horsie je, ze tu furtfuka, ale tak, ze ma dospely clovek problem stat na nohach, nie to este dieta

jana_eyre
28. feb 2016

v skaredom pocasi sme na ihrisku malokedy a ak tak kratko.. chodime skakat do mlak, hadzeme kamene, prechadzame sa, bicyklujeme, odrazame, nahaname psa..

marcelatje
28. feb 2016

Na ihrisko ani nie ale von ano. Deti sa vedia zabavit aj inak ako na piesku ci preliezkach. Staci jedna kaluz a mame vystarano 😂
Deti vsetko skumaju kazdy kamen strom.....netreba sa bat zaspinenia a prechadzka moze byt velmi zabavna.

katinka71
28. feb 2016

my chodime na klzisko sa korculovat dnes posledny krat ☹ staci taka 1 h,snazime sa este vyuzit cas lyzovania ideme do vysok sa lyzovat tam su aj atrakcie pre deti na snehu kolotoc na lyziach,skoda ze sankovat sa nechce ani za nic,obliekam mu iba termo pradlo a oteplovaky nato velmi sa tesim na bicykel ked sa otepli ,mame krasne ihrisko v lese len je este uzavreta pristupova cesta

siska53
28. feb 2016

@danuta1414
Vseobecne napisem,ze ano..
U nas skolkari prazdniny nemaju, ucitelky s nimi chodia na prechadzku alebo na dvor,jedine ak silno fuka alebo prsi tak nejdu.
Nasi obcas chodia aj na ihrisko poobede,ved uz je dlhsie svetlo. S nasimi zatial, lebo ja som stale chora a po praci idem po ne do skolky a hned domov.
Kym neboli skolkari,tak sme chodili aj po ihriskach. Jedine ked prsalo,tak nie. Ak dazd nebol prilis silny,tak sup gumaky a nepremokave nohavice a zabavili sa aspon na prechadzke za mlakami.
A este sme nechodili a nechodime,ked prilis fuka.

petricka1984
28. feb 2016

Mam 1,5 rocnu a chodime stale .. V horsom pocasi sme tam vacsinou samy. Vtedy vzdy rozmyslam, ze kde su ine mamky s detmi 😝