Ahojte. Viem, je tu veľa diskusií na túto tému, ale mňa by zaujímala cesta autom. Som zo stredného Slovenska, cestu do BA bez problémov. ALE, v Rakúsku sa chceme vyhnúť dialnici. Keď prejdeme popri Auparku po dialnici, dostaneme sa na hranice po dialnici? A odtiaľ bundeskami až k parku. To by som už zvládla s Google mapami, ale od BA po hranice sa neviem nejako vyznať. Prosím dobrú dušu, ktorá by mi to v nejakých pár krokoch vysvetlila. Ďakujem.
@mhasbud musis ist priechodom stare Jarovce - to znamena cez dedinu Jarovce a si v Kittsee alebo uz spominany Berg - po prejdeni pristavneho mosta odboc vpravo, ides stale rovno, po pravej strane prejdes okolo incheby a potom odbocka vpravo na nadjazd a na nadjazde odbocka vlavo a potom uz budu tabule ). Osobne si myslim, ked mas navigaciu, ze je lepsie ist cez dedinu Jarovce na Kittsee
Hmm. Poznám to po pamäti. Ale keď pôjdeš po obchvate tak sa musíte dostať na tú cestu priamo pred Auparkom, nie na ten diaľničný stred. Čiže na konci prístavného mosta sa dať do prava a dole pred auparkom a hneď za Inchebou hore na nadjazd ponad ten stred a tušim tretia odbočka v pravo je Berg. Taky ypsilon. Prvou sa tuším dostanete späť na obchvat. Pozri do Google mapy čo ti ukáže ak dáš napr. Wolfsthal či Haimburg. Je to cesta 61.
Ďakujem.
@mhas Je tam nadherne,my sme tam boli 1.8 zabava na cely den,fakt sa oplati
Tak sme trafili. Cez obec Jarovci, Kittsee, Gattendorf, Parndorf... A musím súhlasiť, Family park je niečo úžasné 🙂
Staci sa drzat smer wieden v ba a za mestom uz smer luky haje