Máme zaistené ubytko na Liptove, no s hrôzou som zistila, že naša obľúbená BEšENOVá NENORMáLNE ZVýšILA CENY, na roven Tatralandie. Vraj rovnaký majiteľ. Myslím minulý rok naša 5členná rodina 2dospelí+3deti (vtedy 9,5,2) sme platili v Bešeňovej cca 36EUR a tento rok rodinný lístok pre nás 2dospelý+3deti (10,6,3) je to 68 EUR (52+8+8), po 16hodine 61eur (45+8+8), podla info z internetu. Som zhrozená, to JE NENORMáLNE!!!
Naše deti nechodia na tobogány, využívame detský bazén+ detský na plávanie (cca1m hlbka, v Bešenovej bazén Mara), divoká rieka, šmyklavky/tobogány také 6-10metrové (ako sú v Bešenovej pri plaveckom bazéne, modrý a červený) + oblúbené mali detský kútik v Bešenovej (hlavne, že si mohli robiť náušničky, ..., hrať sa ..., nemala som strach, boli tam zamknutí, označní náramkom, podpisovalo sa prevzatie a dali sa skontrolovať kedykolvek, aspon každú 1hod).
Na nete som nenašla inú rodinnú zlavu, ani na viac vstupov, čo predtým mali. Len zlava cez zlavomať od 9,90eur na JESEN, tj. od 2.9.2015 a tiež čosi, že ak pôjdete do Tatralandie, odložíte si lístok+akýsi plagátik či čoto o zlave a do 4dní pôjdete do Bešenovej, tak máte nárok na zlavnený lístok, no nie ten základný, ale ten drahší, Fun. No aj tak k cenám konkrétnym som sa neprepracovala. Som teda riadne naštvaná!!! 😠
Tak im chcem aspon takto urobiť reklamu, nech neostanete zarazené, ked tam už s naradostenými detmi prídete a nedá sa cúvnut. A teda hladáme nejaké náhradné vodné aktivity v tom regione. Aj ked teda zatial to vyzerá, že asi moc lacnejšie to nebude ani inde, tak aspon si musím ulaviť takto a budem rada, ak dáte nejaké konkrétne info teraz o možnostiach kúpať sa v tom regione ( my nie sme nároční, čo sa týka tobogánov) ... musím spraviť kalkulácie v Dolnom Kubíne, príp. Oravice, pozriem asi Liptovský Jan, dajte tipy prosím. Prípadne niekde po ceste, ked sa tam budeme presúvať zo Záhoria.
Dakujem za tipy.
Neviem co očakávaš. Pojem kúpanie na Liptove je pre mňa synonymom predrazenej dovolenky. Ani do Dubaja sa ľudia nechodia lyžovať. Chápem, že tam sú služby a všetko, no 70 eur plus jedlo plus benzín je proste moc. Osobne som za to, že denne neminam viac ako by som v daný deň zarobil a podľa mna je to dobrý meter na to, akú dovolenku si zvoliť, aby som na ňu nemusel dva mesiace šetriť. Lebo chodiť 6 týždňov do roboty, aby som to potom všetko minul na dva týždne oddychu... To môžem rovno 8 týždňov sedieť doma a oddychovať.
@stary_ujco no pekne hovoríš, len to vysvetli deťom....
@gapa skús Dolný Kubín - aj to si veľmi chvália.
@stary_ujco čo čakám? 🙂 nie zmenu ceny z roku na rok z 36eur na 68eur. Iste Liptov má vela iných prírodných krás, preto ho máme tak radi, že to kombinujeme, kúpanie (doteraz na 8dní tak 4x celodenne kupanie+1-2x poldenne), malé túry, jaskyna, skanzen...
Iste je tam nejaká lacnejšia (nehovorím lacná) vodná alternatíva popri najdrahších parkoch, ktorých atrakcie nevyužívame. Doteraz sme si platili len tie vonkajšie bazény. No na tie tento rok rodinné vstupné neponúkajú (aspon som nič nenašla). Rodinné vstupné ponúkajú len pri vstupnom drahšom, kde sú zahrnúté aj vnútorné tobogány, o ktoré nemáme záujem. Bešenová pre nás jednoznačne už nie je rozumná alternatíva (pomer cena a využívané služby). Nuž budúci rok asi pôjdeme k moru, no tento rok ešte musíme pohladať kam sa kúpať na Liptove.
@gapa no popravde do nasich akvacov sa da chodit len na kupony... treba ist skor bud na Moravu, my chodime aj do Prahy ... aj tam to vyjde lacnejsie ako u nas nehovoriac o cenach jedla...
a inak dovolenka v Tatrach ta vyjde o dost viac ako napr. Taliansko Bibione.
Ak vam ide len o termalnu vodu, tak nechodte na sever, ale na juh. V madarsku sa viete v termaloch okupat za menej penazi a nie len okupat, ale aj byvat.
Zbytocne sa rozculujete nad cenami, tie si diktuje trh. Ceny budu take vysoke dovtedy, kym budeme ochotni to platit.
Preco si myslite, ze kopec elektroniky je na SK drahsi nez v zapadnej europe, no lebo sme ochotni zato zplatit to je cele.
@bonaqa2013 nevieš, v Dolnom kubíne to je všetko len vnútri alebo aj vonku je bazén?
@spirit16 ale je to aj o informovanosti (nebude dopyt, ak vieš, že cena je iná ako čakáš a máš možnosť nahradiť to inými službami) a týmto snád prispejem k informovanosti mamičiek, takých ako ja, čo tam chodili za ceny nižšie a nečakajú takú zmenu cien (napr. v Tatralandii som s tým bola oboznámená, že ceny sú také vysoké, Bešenovou som zaskočená). Z mojej strany o tých pár euračov prídu. Aj ked to nie je vela. Nejde mi o to, sa tu rozčulovať (aj ked trochu aj to 😝 ale nemám rada na forach len rozčulovanie, lebo to nič nerieši) ale predovšetkými to riešiť, hladať náhradu a informovať ostatných.
@gapa
JAsne chapem, ze hladas alternativy.
Ja si akurat neodpustim niekedy niektore komentare 🙂.
Podla mna kazdy, kto ma hlboko do vrecka, si vzdy poriadne overi ake su aktualne ceny.
A pokial sa neinformuje, tak vlastne vie, ze nech je cena akakolvek, tak to zaplati, lebo deti do chcu a on vlastne nato v konecnom dosledku ma ;)
Pozri este kupalisko Lucky. Tam su celkom normalne ceny. My ideme v auguste do LM na 3 noci a mame v cene aj 1 vstup do Besenovej.
Mi sme boli v besenovej v maji isli sme v sobotu a domov prišli v nedeľu takže sme v besenovej hned kupili 2 vstupy na raz vsupne nás stalo 150eur ale 40 v nedelu vrátili takze 110 pre 2 dospelych 3 deti kde najstarší má uz vyse 6 rockov a babicka dochodca.ubytko sme mali pre nas vsetkych 50eur.jeden obed pre nás v besenovej 50er plus nejake kavicky plus nafta a ked sme si to spočítali tak nam vyslo ze za ten vikend padlo 300eur.tak sme si povedali ze uz radsej dolozime a pôjdeme radsej na tyzden k moru ako tam.
@gapa som z Liptova, do spominanych akvaparkov to mam blizko, ale nechodievame tam vobec, radsej zajdeme na permon, tam je to pre deti parada http://www.hotelpermon.sk/public/media/0158/cen..... priznam sa ze hromadne kupania akvaparkoveho typu nevyhladavame..skor lipt. mara - trnovec, odporucam http://maracamping.sk/atrakcie/zabava-pre-deti/ popripade lipt. jan, ale tam su ceny vzhladom na zastaralost kupaliska dost vysoke..pre nasinca su ceny na Liptove premrstene, oplati sa ist k moru🙂
@gapa ja odporúčam Aquarelax Dolný Kubín. Celodenný lístok pre dospelú osobu stojí 17e, pre dieťa tuším 8,50. Dosť často býva akcia na zľavomate za polovicu (dospelý 8,50, dieťa 4,25) na celý deň!
Je to relatívne malý aquapark. My sme ich už zopár pochodili, ale v Kubíne sa nám zatiaľ páči najviac. Vždy keď je na zľavomate ponuka, tak kupujem 🙂
@stanislava29 súhlasím Lúčky sú fajn 🙂
o dobre ze to tu citam Tatralandia, Besenova mna neuvidia, pazravost a nenazranost nasich podnikatelov je hnus. Nemate ifo o tom Aquaparku v Turcianskych Tepliciach?
nooo, to urcite chodte, kukni stranku, mozte aj na vecerne vybehnut, zacina o pol siestej a je na dve hodky za 8,30 pre dospeleho http://aquapark.therme.sk/
@delia933 a su tam dva vchody, prvy ked budete prichadzat na zaciatku aqua tam su satne spolocne pre vsetkych ale su tam kabinky,prezliekarne a druhy vchod tam dalej su satne oddelene ale bez prezliekarni, to len ako typ ti davam, tymi prvymi satnami vyjdete pri horucich bazenoch a do tej druhej casti prejdete dlllhou chodbou a schodami a tym druhym vchodom sa dostanete blizko ku vonkajsim bazenom
My chodime na kupko do Jana a sme spokojni, makrasnu sceneriu, bazeny nie su take natrieskane ako v aquaparkoch