Celodenný výlet s 3-ročným a 5-ročným dieťaťom

veronika2316
12. jún 2024

Ahojte poraďte nejaký celodenný výlet s deťmi (3a5 rokov). V sobotu chceme niekam ísť sme z puchova najlepšie tak do 130km ale mám pocit že sme už všade boli...v rozprávkovom lese sme boli, v Lubine, Bojnice, ranč pod babicou, ekorezort Vendelín, Lešná, ekorrzort Piešťany...ja už neviem čo... Najhoršie že ich ani tak nebavia zvieratá ale len hojdačky 🤣🤣🤣 nemáte nejaký tip kde sa dá zabiť celý deň?

kleopatra114
12. jún 2024

Choďte tam, kde sa im najviac páčilo. My napríklad tieto tebou spomínané tocime dokolecka mesiac čo mesiac, lebo ich to baví asi najviac.

madeincssr
12. jún 2024

@veronika2316 Roznov pod Radhostem. Je to malebne mestecko s kupaliskom, Gibbon detskym vonkajsim zabavnym parkom (pre rodicov restika s aj vonkajsim sedenim, minigolf) a krasnym mestskym parkom (aj na detske odrazadla, kolobezky), v ktorom je jedna sekcia skanzenu (v ktorom sa natacali viacere rozpravky a filmy). Ked budu deti vacsie, tak uz z Horni Becvy (od priehrady, kde sa da okupat) vedie dokonala asfaltova cyklotrasa (aj pre inline) cez Roznov az do Valasskeho Mezirici prakticky stale okolo Roznovske Becvy (v lete viacere moznosti kupania, na trase dostatok tiena). Vo VM je sutok Roznovske a Vsetinske Becvy.

elenita
12. jún 2024

@veronika2316 Ahoj, ja Ti neporadim, ale chcem sa spytat, ako sa Vam pacilo v Piestanoch a na Ranci pod Babicou? 😊 My to tiez zvazujeme tuto sobotu, zvazujeme Piestany, Bojnú, Malkia Park, este sme nikde zo spomenutych neboli....

veronika2316
autor
12. jún 2024

@elenita ranč pod babičkou sme boli už pred rokom alebo až dvoma takže si to až tak nepamätám ale osobne mám pocit že to tam bolo celkom pekne. A Piešťany sme boli nedávno akože tiež to bolo fajn len je to tam podľa mňa aj dosť drahé celkovo nemyslím vstupné. Ale inak bolo pekné len deti zas najviac zaujalo ihrisko 🤣🤣🤣

veronika2316
autor
12. jún 2024

@madeincssr super ďakujem tie atrakcie sú vhodné aj pre menšie deti?

kleopatra114
12. jún 2024

@elenita pod babičku je ok, teda ak máte radi zvieratá a ich kŕmenie. Ihrisko je , nám stačí - ale nie je to ako v Piešťanoch samozrejme. My tam dokážeme stráviť pekný čas. Naposledy sme boli pred mesiacom , stále sa snažia niečo dobudovavat- teraz taký chodník / most medzi danielmi.

madeincssr
12. jún 2024

@veronika2316 no, toto radsej pokukajte na google maps na foto, zadajte hladat "Gibbon park Roznov". A vseobecne pokukajte foto a recenzie celeho Roznov pod Radhostem. Je to kompaktne mestecko a medzi kupkom, Gibbon parkom (obe su pri Becve) a mestskym parkom (aj ten je pri Becve) so sekciou skanzenu je par krokov.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
12. jún 2024

@veronika2316 tak choďte do Samorina xbionicle areál najväčšie ihrisko na Slovensku a odtiaľ do Malkia parku, alebo do Ba vodárenská záhrada, ufo vyhliadka, Koliba bobová dráha, Zoo

guiseppinka
12. jún 2024

Ak ich bavia ihriska, tak chodte do podersdorfu na neusiedler see. Tam sa vyjasia... len to mas trochu dalej...

matvejka125
12. jún 2024

Skúste Donovaly - Habakuky rozprávkový svet alebo Donovalkovo- mestečko na hranie a bobová dráha, Hrabovská dolina

veronika2316
autor
12. jún 2024

@vsadeviem áno nad tým som uvažovala len mladší má väčšinou po kúpalisku chytene priedušky a starší angínu tak neviem

pralinka86
19. jún 2024

Valcianska dolina. Mame v pláne raz, takze osobne mozno niekto poradi kto tam bol, ci sa oplati
https://woodpark.sk/stredisko-snowland-pocas-leta/

kleopatra114
19. jún 2024

@pralinka86 urcite oplati , deti sa zabavia . Len tienu je tam malo - skoro žiadny . Keď je horúco, tak chodime tak dvojintervalovo - rano a večer ( mozes opustiť areál ).

zafir01
19. jún 2024

@veronika2316 Vendelín mám za chrbtom .je to pekné ,ale počkaj ešte chvíľku .majú bazén vyhrievaný sprevádzkovať .doteraz bol než rekonštruovaný . Ale nejaké preliezačky extra tam nie sú .
Moji sa vám santili v zoo Zlín lesná,kde je pekný lanový park .aj 12 ročný aj 5 ročný sa tam vyšantili .

sjuzir
19. jún 2024

@veronika2316 Valčianska v horku niee celé je to tam rozpálené deti z toho nič nemali. V rozprávkovom lese pri Žiline ste boli?