Boli ste v cirkuse Budapešť?

zmurkaz
16. okt 2011

Dobrý deň maminky ... boli ste už v tomto cirkuse? My zatiaľ zvažujeme - len neviem, či sa ozaj oplatí 😉 Keď už za niečo dať peniaze - tak nech je to už za niečo stojí 🙂 . My sme sa obvykle strafili na cirkusy o počte členov 4 - aj to rodina - a výkony vcelku žiadne
... Tak sa pýtam Vás - možno ste boli v tomto cirkuse 🙂.. Tak mi prosím napíšte - ako sa vám páčilo 😉
Ďakujem 🙂

martinka05
17. okt 2011

Ahoj my sme boli tohto roku v jari aj cirkuse Budapesť aj v cirkuse Aleš. Mne osobne sa viac páčil cirkus Aleš 😉

atika1
1. apr 2016

No u mna velkeeee sklamanie....program a ich vystupenia absolutne o ničom . Bola som s 3 rocnou dcerkou a zaciatok predstavenia sa zacal priam hororovou hudbou a neskutocne to dunelo ze som jej musela rukami drzat uska. Cosa tyka vystupeni so zvieratami len ich prehanali do kola a z jedneho konca na druhy , žiadne vystupenie co by malo daku uroven. Bolo mi luto tych zvierat... Potom tigre a to len poskakal po tigrovi , zamachroval a akoze hotovo. Behali tam dvaja priam v hororovych maskách že som len sledovala dcerku ci nebude plakat. Toto neni cirkus. Priam horor a nebolo to vobec pre male deti. Odchadzat by mal clovek vysmiaty s usmevom a dobrou náladou. Pobehoval tam akoze klaun co predvadzal trapne somariny . Do tohto cirkusu nikdy viac.

123mamca
2. apr 2016

Ahoj boli sme v cirkuse aj minuly rok a trochu sklamanie väčšinu tie isté vystupenia ako minule a tak pár nových ale kolko 2?

jana_eyre
2. apr 2016

V cirkuse som bola naposledy ako dieta.. Myslim, ze uz by tato "zabava" mohla byt stopnuta a zvierata ponechane v klude..

Ked uz na cirkus, radsej by som zainvestovala do tych, kde su iba ludski artisti..