Boli ste na zámku Schloss hof v Rakúsko teraz v auguste?

mmaatt
28. aug 2014

Ahojte, chcela by som ísť s deťmi na zámok Schloss hof, teraz v auguste je tam akcia Veľká prazdninova zábava.... Info sú v slovenčine, len neviem ako to je priamo tam, deti nehovoria nemecky,tak ci sa im to tam oplatí ísť. Boli ste tam niekto? Dakujem

horana
28. aug 2014

animatori detskych akcii na Schlosshofe slovensky nehovoria, takze je to v "povodnom zneni" a vacsina deti su rakuske...

mmaatt
autor
28. aug 2014

@horana dakujem za info, to som potrebovala vedieť....

kikina84
31. mar 2016

@mmaatt ahoj boli ste na tom zamku? nemate prosim niekto typ ako sa tam da dostat z BA, inak ako autom? a ake je tam vstupne v tomto obdobi? chceli by sme ist pozriet v polke aprila..Počula som ze je tam aj minizoo..Poviete mi prosím o tom niečo viac kto tam bol? dakujem krasne 🙂

luliu
31. mar 2016

@kikina84 Je to tam super, vstupne stoji 13€ dospely, deti do 6 rokov neplatia, potom tusim 8€. Je tam zamok, zahrady, fontany, tavy, lamy, kozy, sliepky, pavy, ovce, somare, kone, sviste, ihriska, preliezky. Nase deti to tam miluju, chodime casto 😉

kikina84
31. mar 2016

@luliu a neviete ako sa tam da z BA dostat inak ako autom?

tehula
31. mar 2016

@kikina84 Anreise

udajne podla ich webky sa da z vlakovej stanice Marchegg busom dostat, co premava Shuttle gratis.

Sommersaison: 12. März bis 27. November 2016
Montag bis Freitag
Bhf. Marchegg - Schloss Hof: 10:15 Uhr
Schloss Hof - Schloss Niederweiden: 10:30 & 12:25 Uhr

Vstupne .

Eintritt für Erwachsene: € 13,- dospely
Kinder und Jugendliche von 6 bis 18 Jahre: € 8,00 dieta od 6r
Familienkarte (2 Erwachsene und Kinder): € 34,00 dvaja dospely plus 1 dieta
Kinder bis 6 Jahre frei do 6r zdarma

tehula
31. mar 2016

@kikina84
Sommersaison: 12. März bis 27. November 2016
Montag bis Freitag (pondelok az piatok)
Bhf. Marchegg - Schloss Hof: 10:15 Uhr
Schloss Hof - Schloss Niederweiden: 10:30 & 12:25 Uhr
Schloss Niederweiden - Schloss Hof: 12:35 & 15:35 Uhr
Schloss Hof - Bhf. Marchegg: 15:45 Uhr
Fahrplan Shuttle Bus Montag-Freitag (gratis)

Sa, So, Fei (A & SK) (Vikend a svatky)

Bhf. Marchegg - Schloss Hof: 10:15 & 11:15 & 13:15 Uhr

Schloss Hof - Bhf. Marchegg: 12:45 & 15:45 & 16:45 & 17:45 Uhr
Schloss Hof - Schloss Niederweiden: 10:30 & 11:35 & 12:25 & 13:45 & 15:25 & 17:30 Uhr
Schloss Niederweiden - Schloss Hof: 12:35 & 14:00 & 15:35 & 16:35 & 17:35 Uhr

luliu
31. mar 2016

@kikina84 z Ba vlakom do Marchegu a odtial zadarmo premava autobus az k zamku a spat - to pisu na ich web stranke, nemam skusenost, chodime autom

zuzanaete
31. mar 2016

@kikina84 Dostanes sa tam pesi cez cyklo most (most slobody) v devinskej. Je to relativne kusok za mostom, zalezi od tempa.

luliu
31. mar 2016

@tehula ten autobus jazdi pocas celeho tyzdna aj cez vikend. A presne ako vravi
@zuzanaete da sa tam.ist aj z Devinakej Novej Vsi peso, ale myslim , ze to.by bola.zabijak.pre deti. Narocne je to aj v samostnom zamku, je to tam.velke, rozlahle, zaberak.pre deti a este tam ist aj.pešo. ....

kikina84
31. mar 2016

dakujem pozrem to 🙂

luliu
31. mar 2016

@kikina84 kuk vyssie prispevok, zabudla som ta oznacit

kikina84
31. mar 2016

@luliu a na ten zamok to sa plati za samotny vstup do arealu? alebo len ked chcem ist dnu do zamku?

tehula
31. mar 2016

@kikina84 aj do arealu. je tam turniket

tehula
31. mar 2016

@luliu ano, ved som skopcila tie casy odchodov. Speci pre tyzden a speci volne dni

luliu
31. mar 2016

@kikina84 vstup do arealu. Za tu cenu je to vsetko spolu. Neda sa to kupit bez zamku za menej 😉

zuzanaete
31. mar 2016

@luliu Hej zalezi od veku deti a situacie. Ale bezne tam chodia rodiny na prechadzky alebo na bikoch.

luliu
31. mar 2016

@zuzanaete len velkou nevyhodou je ze s bicyklom vas dnu nepustia, musi sa nechat vonku. Ani s odrazadlom

jumama
31. mar 2016

@kikina84 Zamok ma dve vstupne brany, jedna je ak sa ide autom - od parkoviska a druha je zo strany od cyklomosta. Avsak ta zo strany cyklomosta byva otvorena iba cez vikendy, resp. sviatky. Cez bezne pracovne dni na pesko je to naozaj dost pre mensie deti, lebo potom treba obist cely areal a dostat sa k hlavnej brane. V DNV sa daju pozicat bicykle - len to naozaj neviem, ci aj so sedackou pre deti alebo aj detske. Na vrchu tej ulice, ktorou sa ide na cyklomost je turisticke informacne stredisko a tam je pozicovna bicyklov. My sme z Devinskej a chodievame na bicykloch, naviac sa da kupit sezonny listok, ktory stoji okolo 30-35 Eur, deti do 6r vstupne neplatili a potom je vstup kolko len razy pocas roka chces na tu sezonnu kartu - ten listok plati na vsetko, aj do zamku, je tam plno budov v tom areali, kde sa da nakuknut. Byvaju tam aj trhy na Velku noc alebo Vianoce a ten sezonny listok plati dokonca aj vtedy. A naj pre nas su take hupacie oddychove siete na orechu 🙂 Do ohrady s kozami a oveckami maju deti volny pristup mozu hladkat zvieratka, krmit... A co sa este detom v lete paci je taka vodna hracka - take drevene zliabky, kde sa zo studne pusti voda a je tam kopec hrncov a mozu prelievat a skusat a zstavovat vodu v tych zliabkoch a pod 🙂 Nasa uz tam v 5 rokoch bola schopna dojst sama na bicykli, ale teda ked sa vylietala v areali, mali sme co robit, aby sa jej este chcelo naspat bicyklom 🙂 Takze mozno podla veku deti sa rozhodnut. Cez vikendy tam prudi velmi vela ludi cez most, len tak na prechadzku, cez tyzden ludoprazdno 🙂

kikina84
1. apr 2016

@tehula dakujem hodim do prekladača 🙂

tehula
2. apr 2016

@kikina84 ved po slovensky za text som ti dala 😊

kikina84
7. dec 2016

@mmaatt baby boli ste tam na vianocnych trhoch? oplati sa tam ist?

jumama
7. dec 2016

@kikina84 my sme boli pred dvoma tyzdnami, bolo trosku menej stankov ako obycajne, ale aj tak dost 🙂 zdalo sa mi, ze uplne na rovnakych miestach boli rovnaki stankari ako vlani. Naj su pre nas specle a tento rok ma zaujal aj kakaovy liker, ale ten uz som ja tu na trhoch videla...

stanka2612
8. dec 2016

Ahojte,prosim vas,neviete niektora,ci su tie vianocne trhy aj v nedelu? Dakujem

luliu
8. dec 2016

@stanka2612 ano su

stanka2612
9. dec 2016

@luliu dakujem 😉

jura89
23. dec 2016

neboli sme tam nikdy takže ďakujem za radu.

denisdenis
6. apr 2019

Ahojte, prosim Vas neviete niekto ci vstupenka na trhy 7 eur na zamku plati aj na prehliadku zahrad a statku? Chystame sa tam, ale o prehliadku zamku zatial nemame zaujem, len o trhy a prechadzku na vzduchu. Dakujem.