Boli sme cez víkend , páčilo sa nám a aj deťom
Ideme zajtra 😁
Myslím v Bratislave.
@janai1 ako si kupujete lístky? A ktorý variant?
Boli sme. Za nas super. Nas maly sa bavil 🙃
Boli sme minuly rok v ba a tento rok v prahe na svetla povidaji. Tento rok sa v ba nechystame, je to pre nas prilis farebne a gycove. Mozno o rok to bude zas “vianocnejsie” 🙂
Autorka - ja som kúpila online a to základné vstupné
@janai1 tak daj vedieť ci sa oplatí VIP, alebo stačí toto obyčajne. Užite si
My sa tam chystáme koncom mesiaca,dá sa tam v pohode zaparkovať?A o koľkej je lepšie tam ísť aby to pekne vynikli v tme?
My sa chystame zaciatkom decembra. Urcite sa tam oplati ist,vyzera to tam nadherne.
Boli s 2 detmi, išli sme skôr aby sme stihli par kolotočov lebo neskôr tam býva rada aj na hodinu a keď sa zotmelo sme si prešli park, nám aj deťom sa to páčilo
Baby a tie kolotoče tam budú stále, aj v decembri po tme?Rozmýšľam, či sa nám oplatí ísť z Kremnice
My sme boli cez víkend. Kupovala som flexi lístky cez internet. Parkovisko obrovské, miest bolo dosť voľných. V rade sme čakali 10 sekúnd. Bolo tam krásne, dcéra si užila. Napriek tomu,že bolo veľa ľudí na kolotoče sme dlho nečakali. Určite odporúčam.
Za kolko sa to da prejst?
My sme boli dnes a super. Krasny zazitok. Prisli sme hned o 15:00 ziadne rady na kolotoce. Ked sa zotmelo uz sme mali kolotoce prejdene uz sme si pozreli len vystavu. Superrr . Musim povedat ze po zotmeni sa to naplnilo
@terezkaarthuramax aj za 30 min Podla toho ci chcete kolotocovat alebo nie. Vstupy na kolotoce su neobmedzene
Kde? Bola som v Rakusku, velmi pekne to bolo