Biofarma Stupava

klara351
1. júl 2023

Ahojte
Chceli by sme si spravit vylet do Stupavy, na biofarmu. Viem, ze sa tam da parkovat niekde na prijazdovej ceste, ale radsej by som zaparkovala niekde v Stupave a chvilku sa presla. Budem mat 3 rocne dieta, takze nie velmi dlha cesta a idealne, nech je to parkovisko, nie niekde pri ceste. Moze byt aj platene. Viete mi nejake poradit?
Chcela by som ist v stredu, teda v sviatok, byva tam takto vela ludi?
Dakujem

majlo1234
1. júl 2023

Ja ti odpoviem od veci trochu, ale farma je mimo Stupavy v podstate, je cca kilometer od hlavnej cesty, a areal je velky, cize sa prejdes aj vramci neho. Ak by si chcela zaparkovat v stupave, teoreticky niekde okolo novej ulice by sa malo dat, pokial tam nie su nejake zakazy, v tom pripade by to bola hodinka cez les k arealu, cize cca 7 km.
Ludi tam byva dost, ale areal je naozaj velky, tak sa to tam rozplynie

mamadievcatiek
1. júl 2023

@klara351 Bio farma je za Stupavou a pešo sa k nej ani nedostanete. Treba tam ísťjedine autom a dá sa tam zaparkovať.

judit47
1. júl 2023

@klara351 ta Biofarma je v lese len cez les ides asi 2-3 km autom az kym sa tam dostanes a to odbacas z hlavnej cesty zo Stupavy medzi dedinami takze ziadny chodnik. Tam sa pesi neda dostat.

majlo1234
1. júl 2023

@klara351 alebo este teoreticky je blizsie nejaky konsky ranc, uz neviem ako sa vola, tam sa bude dat asi tiez zaparkovat, a mas to po lesnej ceste o cca polovicku blizsie

klara351
autor
1. júl 2023

Tak nad tym este porozmyslam. A da sa tam zaparkovat vzdy? Pri tej ceste? A ako to tam vlastne vyzera? Posledna diskusia to tam velmi nechvali, vraj spina a pri jedle slaba hygiena.

majlo1234
1. júl 2023

@klara351 my sme len za posledny mesiac boli tri krat, mne sa tam velmi paci. Syn ma dva roky. Je tam detske ihrisko, kopec hospodarskych zvierat, areal je taka lesoluka so stolikmi, lavickami a stolickami rozmiestnenymi vsade, par pristreskov, zachody ciste, vyborna kava a korbaciky. V restauracii trochu drahsie, ale beriem to tak, ze financuju aj fakt, ze neplatis ziadne vstupne. Jedlo dobre. Ale da sa tam aj vyborne piknikovat, co je pre decka hadam este vacsi zazitok. Parkovacie miesta su pbmedzene, ale my sme vzdy nasli doteraz. Maju dve mensie parkoviska a potom sa s toji popri ceste

tinkavvv
1. júl 2023

Dostat sa da aj zo stupavy - je tam dokonca naucny chodnik - v akom je stave neviem (myslim tie jednotlive cedule), ale normalne po lukach, mimo cestu ide trasa. Kazdopadne je to 5-6km, my sme chodili bicyklami velmi casto. Takze na prechadzku kratku s 3-rocnym to nie je idealne. Zaparkovat urcite zaparkujete, vzdy to reguluju a ta prijazdova cesta je v lese a je dlha. Urcite sa neboj parkovania, ale cez vikendy tam byva plno. My sme chodili mimo, kedze sme byvali nedaleko.

kris_tin257
1. júl 2023

@klara351 zaparkovať sa tam dá relatívne vždy ale je lepšie prísť skôr inak budete parkovať dosť ďaleko od vchodu, je tam aj malé parkovisko ale to je tak pre cca 15 áut... My tam už nechodíme chodíme radšej do abelandu do lozorna, nám na biofarme vadí to že všade je kopec ho*ien, ovce a zvieratá sú voľne pustené čiže to púšťajú všade a keď som tam s deťmi každý krok musím strážiť kde kto stupi a s kočíkom ani nehovorím... Strava nám tam tiež moc nechutí, príklad bryndzové halušky sú smotanové nie bryndzové a strapacky s kyslou kapustou sú sladké nie kyslé čiže posledné razy čo sme tam boli sme si jedlo doniesli ... Ďalšia vec odstránili odtiaľ väčšinu lavičiek a stolov čiže okrem reštauračnej časti si tam veľmi nie je kde sadnúť a vzhľadom na množstvo výkalov sme tam naposledy nenašli ani miesto kde sme mohli rozprestrieť deku

nwnw
2. júl 2023

@klara351 bola som tam zaciatkom leta. Mi bolo do placu v tom hice zvieratka na slnku ani vodu nemali 😩. Otocili sme sa hnes.. mam radsej Abeland.