Bešeňová - recenzie

15. júl 2024

Zaujímajú ma Vaše recenzie na Aquapark Bešeňová.

Vstupné je drahé. Ako ste boli spokojní?

Ďakujem.

maminkasisa
15. júl 2024

My máme kúpené sezónky, chodievame často, deťom sa páci, aj v Tatralandii. Sme z LM, takže za nás áno.

blackberrymt
15. júl 2024

Chodíme pravidelne, aj zima aj leto, vždy sme spokojní 🙂 . Akurát ak máš možnosť tak teraz v lete by som sa vyhla návšteve cez víkend.

veronka1996
15. júl 2024

Bola som veľmi spokojná v minulosti, teraz už menej. Tlačenica v šatni, malé skrinky, privysoké ceny, problémy s parkovaním (naposledy som parkovala 1km ďaleko v dedine na chodníku na hulváta, lebo parkoviská za tou bránkou boli úplne plné a ďalšie autá nepúštali). Tatralandia sa mi páči viac.

katkaseiner
15. júl 2024

my sme boli 2x, predvlani na 5 dni a vlani tiez, predvlani v polke juna - perfektne, vlani cez letné prazdniny a bol to masaker. Za mna radsej ist mimo prazdnin a vikendu...

lakebabe
15. júl 2024

Za nas nie boli sme tak šesť krát a nepáči sa nám tam . Všetko mi tam pripadá také rozhádzané , tie bazeny , neviem nemáme to tam moc radi. V lete milión ľudí, malé kapacity na prezliekanie, cez prázdniny určite nie.
Radi chodíme do Tatralandie, ta je za nas krajšia a útulnejsia . Aj mi príde lepšie naprojektovana, čo sa týka bazénov.

marienka1989
15. júl 2024

Včera sme sa vrátili z víkendu v Bešeňovej, chodíme často aj Bešeňová aj Tatralandia, nám sa veľmi páči aj jeden aquapark, aj druhý. Sú prázdniny, bol víkend a napriek tomu nebol aquapark preplnený, ľudí bolo dosť, ale areál nepôsobil preplnene, neboli dlhé čakačky na atrakcie, vybláznili sme sa teda poriadne, mne sa najviac páčilo v plaveckom bazéne, keďže je najchladnejší, keďže víkend bol riadne horúci. Ale prešli sme si všetky atrakcie, aj my dospelí, za mňa je každá návšteva Bešeňovej zážitok 👍

janickacrazy
15. júl 2024

Za mňa je Bešeňová fajn, ale našim deťom sa viac páči v Tatralandii. No a pravda je, že cez víkend a cez prázdniny je tam plnka, ale to asi všade pri vode, keď je takto horko. Ceny radšej nekomentujem, ale nás to stále vyjde o dosť lacnejšie ako dovolenka v zahraničí. Ubytovanie vždy nájdeme lacné cez booking.com. Aj tak sme celý deň preč.