Zaujímajú ma Vaše recenzie na Aquapark Bešeňová.
Vstupné je drahé. Ako ste boli spokojní?
Ďakujem.
Chodíme pravidelne, aj zima aj leto, vždy sme spokojní 🙂 . Akurát ak máš možnosť tak teraz v lete by som sa vyhla návšteve cez víkend.
Bola som veľmi spokojná v minulosti, teraz už menej. Tlačenica v šatni, malé skrinky, privysoké ceny, problémy s parkovaním (naposledy som parkovala 1km ďaleko v dedine na chodníku na hulváta, lebo parkoviská za tou bránkou boli úplne plné a ďalšie autá nepúštali). Tatralandia sa mi páči viac.
my sme boli 2x, predvlani na 5 dni a vlani tiez, predvlani v polke juna - perfektne, vlani cez letné prazdniny a bol to masaker. Za mna radsej ist mimo prazdnin a vikendu...
Za nas nie boli sme tak šesť krát a nepáči sa nám tam . Všetko mi tam pripadá také rozhádzané , tie bazeny , neviem nemáme to tam moc radi. V lete milión ľudí, malé kapacity na prezliekanie, cez prázdniny určite nie.
Radi chodíme do Tatralandie, ta je za nas krajšia a útulnejsia . Aj mi príde lepšie naprojektovana, čo sa týka bazénov.
Včera sme sa vrátili z víkendu v Bešeňovej, chodíme často aj Bešeňová aj Tatralandia, nám sa veľmi páči aj jeden aquapark, aj druhý. Sú prázdniny, bol víkend a napriek tomu nebol aquapark preplnený, ľudí bolo dosť, ale areál nepôsobil preplnene, neboli dlhé čakačky na atrakcie, vybláznili sme sa teda poriadne, mne sa najviac páčilo v plaveckom bazéne, keďže je najchladnejší, keďže víkend bol riadne horúci. Ale prešli sme si všetky atrakcie, aj my dospelí, za mňa je každá návšteva Bešeňovej zážitok 👍
Za mňa je Bešeňová fajn, ale našim deťom sa viac páči v Tatralandii. No a pravda je, že cez víkend a cez prázdniny je tam plnka, ale to asi všade pri vode, keď je takto horko. Ceny radšej nekomentujem, ale nás to stále vyjde o dosť lacnejšie ako dovolenka v zahraničí. Ubytovanie vždy nájdeme lacné cez booking.com. Aj tak sme celý deň preč.
My máme kúpené sezónky, chodievame často, deťom sa páci, aj v Tatralandii. Sme z LM, takže za nás áno.