Bešeňová a melé dieťa

mucuinka
17. júl 2021

Dobry den, maminky. Chcem sa spytat znalejsich. Riesime dovolenku v nrjakom aquaparku. Minuky rok sme boli v Samorine v Xbionic. Tento rok pokukujeme po Besenovej. Maly ma 4 roky, vie plavat, potapa sa a miluje tobogany. Avsak v Besenovej som na stranke nasla, ze su vlastne vsetky az od 120 cm, co nema, ma tak 100, takze to ani neukecame. Sameho by som ho nepustila, sli by sme s nim. Len neviem, ci je to mozne. Mate niekto skusenost? Aby sme zbytocne nevyhodili kopu penazi za dovcu bez toboganov. Pustia taketo dietatko s doprovodom? Dakujem krasne

lenocka0301
17. júl 2021

ahoj, my sme tam skoro stale, mladsia ma 4 roky a tiez cca 100 cm a chodi sama na tobogan ako aj ostatne deticky,tam von je taky maly mini toboganik a do vacsich mozte ist s nimi v pohode, my tak chodime

sara07
17. júl 2021

topogany ano tie sú pre bezpečnost ale tam ich je viac
pre 4 ročného
je tam maličky kruhový bazen tak dospelemu po kolena najviac sa mi zdá ,okolo su lehátka v tieni čiže ani nemusíš byt s ním v bazéne len si ležkat a pozorovt , je antikorový so schodíkami náš maly tam bol teraz najviac v tomto
potom je tam vo vnutri taký že tam je aj šmykačka, dva druhy to je tak od 4 do 10 rokov voda tiež tak max po kolená , taký celý hrad v podstate na hranie s vedrom hore
s ním v podstate viete ist do rieky spolu, alebo do rieky na kolese
prípadne ja som chodila aj do liečivej vody ho trochu namočit alebo do väčšieho Marina bazena spolu ist
boli tam aj animacie , chodili tam v kostymoch, cvičili, doobeda si mohli kreslit na podiu tam mali nejaké aktivity , poobede zase hry rôzne s kružkami, loptami ked som potrebovala aby nebol tolko vo vode tak som to tak riešila lebo bol problém ho dostat z nej
potom su tam aj hodiny že môžeš ist do saunového sveta
no náš malý sa tam ako prehral dost

sara07
17. júl 2021

vnutorný bazén
https://www.besenova.com/zazitky/vodny-park/baz...
tento tam môže ist zaručene sám tam je šmykačka a topogan
a potom je taky menší topogan vonku spolu s dospelým
a hlavne na tych velkých pre bezpečnost je vždy plavčík čo to koriguje aby nik nenarazil do druheho a náhodou nejaké zdrhnute dieta sa nepustilo čo ja ako ocenujem aspon my ked sme tam boli na každom velkom jeden plavčik bol

hettinka
17. júl 2021

V Bešeňovej sú aj menšie tobogany a aj taka hracia vodna pirátska atrakcia pre deti vovnutri. Vonku aj taka pomalá rieka, vodna trampolína, smykacky.
Ale na tie veľké, čo je ta vysoká veza, by som 4-ročného sama nepustila.

mucuinka
autor
17. júl 2021

@hettinka sameho ani ja, na to som prilis uzkostna mama. Ale chcela som vediet, ci by ho pustili aspon spolu s nami. Vacsinou s tym nie je problem, takze o to tazsie by sa mu to vysvetlovalo.
Vsetkym vam krasne dakujem za pomoc, cas a aj odpovede, velmi ste mi pomohli

hettinka
17. júl 2021

@mucuinka inak, ten areál je veľký, vonku aj vovnutri. Nudiť sa asi nebudete, sú tam aj animátori.

sara07
18. júl 2021

@mucuinka ano vonku na taky široky červeny určite
vo vnutri menši topogan a širši aj samého bez problemu tam ten žlty je tak urobeny že ako tam rychlo nehrozi nejak to sa tam chudatka trocha posuvaju tie deti a nie je tam hlboka voda nema ako sa čo stat

mucuinka
autor
18. júl 2021

@lenocka0301 mohli by ste mi napisat, na ktore sa moze ist s doprovodom? Snazim sa to zistit priamo v Besenovej, ale ich odpoved je rovnaka : Informacie Vam poskytnu zamestnanci priamo na mieste. Co je pre mna uz dost neskoro 🙂