Naozaj je tam 874 schodov?
Zajtra ideme a nech viem, ci umriet radsej dnes večer. 🙂
Umries skor ako k nej dojdes. Potom uz pojdes uplne v pohode 😀 Nas maly to dal ako stvorrocny, so spestrenim deja, ked nas pustali cez rozne skratky, lebo po okruhu potrebovali dostat zachranarov k panovi co skolaboval, a to uz bol zahul aj pre mna
aj pre mňa bola tá cesta hore k nej horšia ako vo vnútri jaskyne, treba ísť pomaly nech sa nespotíte, lebo potom v jaskyni je to strašné.
Ja teda žiadna turistka niesom a nenávidím kopce, ale toto som dala v pohode
Das to úplne v pohode. My sme mali tehotnú sprievodkyňu
vobec ste ma nepotesili, idem si ja asi zlomit nohu 😂 nech tam nemusim ist. Pre mna je uz horska turistika aj kopec na Bankove
Ta cesta k jaskyni bola naozaj narocnejsia ako samotna jaskyna :D ale to som nemala ziadnu kondicku. Vo vnutri je vela schodov, ale da sa to 🙂 sice ja si pamatam ze som sa vzdy presuvala medzi poslednymi a ked som prisla na dalsie stanoviste, tak sptievodkyna bola uz v polovici vykladu 😂
@shewinka je uzasna, milujem ju a vzdy ked mam moznost do nej idem. Stoji za to 👍
Boli casy ked sme si to vybehli 3x tyzdenne 💪👌
Uz som tam bola 2x. Tretikrat sa nepodarilo. Kedze bolo zle pocasie a vstci turisti sa rozhodli ist do jaskyne 😂 iba na kupu listka sa cakalo minimalne hodinu. A na vstup dalsie dve hodiny.
Kazdopadne cestaku jaskyni je cca pol hodka? Neviem presne-do kopca.
V samotnej jaskyni je to nadhera a urcite nemusis mat stres z tych schodov 😉
schody v jaskyni su nic oproti tomu vystupu k nej. Ja som si dopredu nic nenastudovala, a kedze mam anemiu a velakrat nestacim s dychom, mala som co robit, pre mña to bol zahul. V jaskyni to uz bolo v pohode, lebo sme zastavovali, dalo sa nabrat dych
priatelia mili, Boh a vsetci svati stali pri mne a kedze bolo zle pocasie, sli sme sa kupat do Bania 🙂
ale dakujem za Vase postoje 🙂
@shewinka je tam naozaj dosť schodov, neviem presne koľko, ale zvládla som to ja ako tehotná,aj so synom 2,5 ročným, síce som ho musela sem tam uplatit cukrikom,až ma energiu 😀