Belianska jaskyňa

shewinka
11. jan 2023

Naozaj je tam 874 schodov?
Zajtra ideme a nech viem, ci umriet radsej dnes večer. 🙂

vierka1991
11. jan 2023

@shewinka je tam naozaj dosť schodov, neviem presne koľko, ale zvládla som to ja ako tehotná,aj so synom 2,5 ročným, síce som ho musela sem tam uplatit cukrikom,až ma energiu 😀

viestta
11. jan 2023

Umries skor ako k nej dojdes. Potom uz pojdes uplne v pohode 😀 Nas maly to dal ako stvorrocny, so spestrenim deja, ked nas pustali cez rozne skratky, lebo po okruhu potrebovali dostat zachranarov k panovi co skolaboval, a to uz bol zahul aj pre mna

nazama
11. jan 2023

aj pre mňa bola tá cesta hore k nej horšia ako vo vnútri jaskyne, treba ísť pomaly nech sa nespotíte, lebo potom v jaskyni je to strašné.

princeznaaa12345
11. jan 2023

Ja teda žiadna turistka niesom a nenávidím kopce, ale toto som dala v pohode

pribinak
11. jan 2023

Das to úplne v pohode. My sme mali tehotnú sprievodkyňu

shewinka
autor
11. jan 2023

vobec ste ma nepotesili, idem si ja asi zlomit nohu 😂 nech tam nemusim ist. Pre mna je uz horska turistika aj kopec na Bankove

pinkgirl
11. jan 2023

@shewinka áno je tam naozaj toľko schodov. A aj výstup k jaskyni je celkom slušný kopček. Ale v jaskyni sa ide miernym tempom s pravidelným státím s výkladom.

viestta
11. jan 2023

@shewinka kokokrat som si take hovorila, ze umrem. Este furt som tu. Tie schody nie su len hore. Kolko hore, tolko dolu, takze vyslapes len polovicu

surama
11. jan 2023

@shewinka Noo ano, naozaj je tam tolko schodov, ale jaskyna je podla mna nic oproti tej ceste k jaskyni 😃 Urcite si so sebou vezmi teply caj do termosky alebo aspon flasu vody. Myslim, ze hore uz nekupis nic.

crazy_cat_lady
11. jan 2023

Ta cesta k jaskyni bola naozaj narocnejsia ako samotna jaskyna :D ale to som nemala ziadnu kondicku. Vo vnutri je vela schodov, ale da sa to 🙂 sice ja si pamatam ze som sa vzdy presuvala medzi poslednymi a ked som prisla na dalsie stanoviste, tak sptievodkyna bola uz v polovici vykladu 😂

babulkomale
11. jan 2023

@shewinka je uzasna, milujem ju a vzdy ked mam moznost do nej idem. Stoji za to 👍
Boli casy ked sme si to vybehli 3x tyzdenne 💪👌

pinkgirl
11. jan 2023

@shewinka prikladám ti foto info tabúľ pri jaskyni

pinkgirl
11. jan 2023

Jaskyňa je nádherná svojou kvapľovou výzdobou a patrí medzi moje top na SK čo sa toho týka. Dokonca som na prehliadke viedla celú skupinu - šla dom prvá a teda som určovala tempo ako rýchlo ju prejdeme, sprievodca šiel posledný, aby sa nik nezabudol vzadu.

maryetta
11. jan 2023

Uz som tam bola 2x. Tretikrat sa nepodarilo. Kedze bolo zle pocasie a vstci turisti sa rozhodli ist do jaskyne 😂 iba na kupu listka sa cakalo minimalne hodinu. A na vstup dalsie dve hodiny.
Kazdopadne cestaku jaskyni je cca pol hodka? Neviem presne-do kopca.
V samotnej jaskyni je to nadhera a urcite nemusis mat stres z tych schodov 😉

tenerifka
12. jan 2023

schody v jaskyni su nic oproti tomu vystupu k nej. Ja som si dopredu nic nenastudovala, a kedze mam anemiu a velakrat nestacim s dychom, mala som co robit, pre mña to bol zahul. V jaskyni to uz bolo v pohode, lebo sme zastavovali, dalo sa nabrat dych

shewinka
autor
12. jan 2023

priatelia mili, Boh a vsetci svati stali pri mne a kedze bolo zle pocasie, sli sme sa kupat do Bania 🙂
ale dakujem za Vase postoje 🙂